16 °C Budapest
Itt az újítás: SMS-sel vehetsz fel hitelt

Itt az újítás: SMS-sel vehetsz fel hitelt

Pénzcentrum
2017. március 23. 10:12

Megújítja személyi kölcsönét az OTP, az újításoknak köszönhetően jeletősen felgyorsul a hitelfelvétel folyamata, akár fél óra alatt is pénzhez juthatunk. Az igényléshez egyébként elég, ha a netbankon keresztül igényeljük a htielt, így a bankfiókba sem kell bemennünk.

Megújítja személyi kölcsönét az OTP, hamarosan már a netbankon keresztül, online is igényelhetünk hitelt. A kölcsön igényléshez persze szükség lesz hitelbírálatra is, ezt azonban online intézhetjük, így a fiókba sem feltétlenül kell bemennünk. A szerződés aláírása egy utaláshoz hasonló "aláírással" intézhető, ez a gyakorlatban egy SMS hitelesítését jelent. Az eddigi tesztek szerint ezzel nagyjából 1 óra alatt a bankszámlánkon lehet az igényelt hitelösszeg, ha viszont valaki gyorsan tud gépelni, akkor az sem kizárt, hogy már fél óra alatt megkapjuk a pénzt.

{{BANKRACIOBANNER}}

Egyelőre ugyan csak az OTP ügyfelei élhetnek ezzel, azonban később a náluk bankkapcsolattal nem rendelkező ügyfelek számára is elérhető lesz a szolgáltatás. Ebben az esetben viszont jövedelemigazolásra is szükség lesz, illetve pénzmosási okokból egy bankfiókot is fel kell keresnünk.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
EZT OLVASTAD MÁR?