22 °C Budapest

Kedvezménykártyával jóárasít a UPC - újabb co-branded kártya a piacon

Pénzcentrum
2008. november 24. 12:03

A legnagyobb hazai kábelszolgáltató régi és új előfizetői mostantól, egy különleges hűségprogram keretében, nagyszabású kedvezményeket biztosító egyedi hitelkártyához juthatnak. A Budapest Bank által kibocsátott és a UPC arculatához igazított, egyedi, dombornyomott Mastercard hitelkártyával a kábelszolgáltató ügyfelei minden UPC szolgáltatás havidíjából 6 százalékot, az összes hazai és külföldi vásárlásuk után pedig 2 százalékot takaríthatnak meg. A régi, hűséges előfizetők egyszerűsített módon, személyes okmányaik bemutatásával igényelhetik a kártyát.

A Budapest Bank és a UPC együttműködése révén mától új, különleges kedvezményeket kínáló hitelkártya érhető el a szolgáltató előfizetői számára, melynek használatával éves szinten sok ezer forint megtakarítható. A Budapest Bank 6% jóváírást ad minden UPC havi szolgáltatási díjból, amennyiben ezeket a díjakat a kártyabirtokos előfizető csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki a upc partnerkártya hitelszámlájáról. Ezen kívül a bank minden hazai vagy külföldi upc partnerkártyás vásárlása után 2% jóváírást ad a hitelszámlára. A kedvezmény felső határ nélkül, a tényleges költés alapján, a kártya teljes élettartama alatt jár, így az új upc partnerkártya birtokosa minél többet vásárol a kártyával, annál többet spórol.

A kártya használói ezen felül további kedvezményeket is kapnak a Danubius Hotels szállodaláncban.

"A UPC-vel közös hitelkártya új színnel gazdagítja a Budapest Bank széles kártya palettáját. Ügyfeleink körében egyre népszerűbbek a hitelkártyák: az érdeklődés leginkább azon kártyák iránt mutatkozik, amelyekkel vásárlási kedvezmények is elérhetőek. A 2 százalékos pénz-visszatérítési program révén a Budapest Bank és a UPC együttműködéséből született termék nagy sikerre számíthat." - mondta el a partnerkártya bevezetése kapcsán Szentpétery Csaba, a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője.

A kártyához tartozó, személyre szabott hitelkeret megkötés nélkül bármire felhasználható, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel itthon vagy külföldön (teljes hitelkeret 60%-áig), esetleg az interneten, vagy akár mobiltelefon-egyenleg feltöltése, illetve közüzemi számlák fizetése, csoportos beszedési megbízás útján. Vásárlásokra a hitelkeret akár 53 napig kamatmentesen használható (THM: 39,69%). A felhasználók az egyes tranzakcióikról SMS-ben folyamatosan értesítést kaphatnak.

A upc partnerkártyát a UPC értékesítési hálózatán keresztül igényelhetik a szolgáltató előfizetői. Akik már legalább 12 hónapja fizető ügyfelei a szolgáltatónak, azoknak ehhez sem jövedelemigazolásra vagy bankszámlára, sem közüzemi számla másolatára, de még kezesre sincs szükségük, csupán személyazonosságukat kell igazolniuk, és egyszerűsített ügyintézés keretében rövid időn belül hozzájuthatnak a rendkívüli kedvezményeket biztosító hitelkártyájukhoz.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,01% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,15%; a K&H Banknál 9,23%,  az Erste Banknál pedig 9,63%; míg a MagNet Banknál 9,71%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit  is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A upc partnerkártya kibocsátója a Budapest Bank NyRt. A UPC Kft. a Bank pénzügyi ügynöke.

A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre, amennyiben az elszámolási hónap és az elszámolást követő hónap összesen 61 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.

A upc partnerkártya hitelkártya. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. Az itt közzétett THM 500.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. június 7. 09:30
A Dentsu legújabb médiapiaci előrejelzéséből kiderül, mekkorát nőhet idén és jövőre a globális reklá...
Holdblog  |  2023. június 7. 06:16
Sejtésem szerint manapság Szicília a legjobb úticél. Egyrészt azért, mert kulináris, kulturális, épí...
MNB Intézet  |  2023. június 6. 10:18
Nem feltétlenül kell feladnia az emberiségnek a gazdasági növekedést azért, hogy 2050-re elérje a ki...
Kiszámoló  |  2023. június 6. 06:49
Az OTP Bank felvette a kesztyűt a Revoluttal szemben és ingyenes, középárfolyamon végzett devizavált...
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?