0 °C Budapest

Címke: takarék jelzálogbank (19 cikk)

Pénzcentrum/MTI | 2014. október 14. 09:01

Fontos napra ébredtek a devizahitelesek

Az Alkotmánybíróság kedden kezdi tárgyalni a bírói indítványokat, a testületnek 90 napja van határozata meghozatalára.

Pénzcentrum | 2014. február 6. 13:00

Ezeken az ingatlanokon nagyot kaszálhatsz

Erősen indult a 2014-es év a hazai ingatlanpiacon, ami többek között köszönhető a vonzó áraknak, a kedvező finanszírozási lehetőségeknek és az állami támogatásoknak. Mivel a bérleti piac nagyon pörög, befektetési céllal is érdemes lehet most ingatlant venni. Ezen belül is a panellakás és a garázs lehet az elkövetkező időszak slágere.

Pénzcentrum | 2012. május 25. 05:27

Több milliós támogatással költözhetnek családi házba a panellakók

A lakásvásárlásról és lakásépítési támogatásról szóló cikksorozatunk végén a felmerült olvasói kérdésekre válaszol az FHB Jelzálogbank Nyrt. szakértője. A válaszokból megtudhatjuk, hogy lehet-e 40 évhez közel több millió forintot igényelni, hogy a panelból végre családi házba költözhessen egy ötfős család. De arra is választ kapunk, hogy felújításra felhasználható-e a szocpol. Korábbi írásaink a témában a cikk végén találhatók.

Pénzcentrum | 2010. május 17. 10:18

Új kormány, újfajta lakáshitel?

A bankokkal voltak tele az elmúlt másfél év hírei, annál kevesebbet hallottunk viszont a jelentős ügyfélszámmal rendelkező lakás-takarékpénztárakról. Fekete lovak ők, a nyugalom szigetei, netán a jövő reménységei? Az új kormány állítólag nagyobb szerepet szeretne szánni nekik, de hogy erről ők mit gondolnak, arról sok más téma mellett Dr. Gergely Károlyt, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.

Pénzcentrum | 2007. november 26. 14:55

A lakástakarékokat nem érinti a hitelválság...

A Fundamenta német mintára kialakított, szigorú belső eljárásrenddel és törvényekkel szabályozott, prudens rendszerében nincsenek hitelezési rendszerkockázatok, ugyanakkor a magyar bankrendszerben már megjelentek a lazítás elemei.