28 °C Budapest

Címke: simicska (7 cikk)

Pénzcentrum | 2011. június 7. 12:32

Kiderült: ennyit adózott Orbán Viktor tavaly

Közzétette Orbán Viktor személyi jövedelemadó bevallásának adatait a kormány honlapján. A miniszterelnök tavaly 19 millió forintot keresett.

Pénzcentrum | 2010. november 12. 05:25

A legbefolyásosabb magyarok: itt a lista!

A Forbes amerikai magazin idén is összeállította a 6,8 milliárd lakosságú Föld legbefolyásosabb 68 emberének listáját. A világ legbefolyásosabb embere eszerint Hu Csin-tao kínai elnök lett, aki letaszította a trónról az Egyesült Államok elnökét, Barack Obamat. De vajon ki lehet a legbefolyásosabb Magyarországon? A Pénzcentrum.hu listájából kiderül!

Pénzcentrum | 2010. június 23. 08:47

Kezdődik az APEH és a VP összevonása

Várhatóan csütörtökön vagy pénteken jelenti be a kormány, hogy a vám- és pénzügyőrség fölé kinevezik kormánybiztosnak Vida Ildikót, és Béndek József lesz átmenetileg az országos vámparancsnok - értesült a Népszava.

Pénzcentrum | 2004. április 1. 09:23

Új tulajdonosok és vezetés a Hír TV-ben

A Pocsai Alex vezette befektető csoport a Hír TV-t működtető rt. tegnapi közgyűlésén elfogadta a pénbzügyi befektetők vételi ajánlatát, így tulajdonos cserére kerül sor a Hír TV-nél - tudósított mai számában a Népszabadság. Az új tulajdonosok Töröcskei István és Nánásy Csaba. Töröcskei, aki eddig is tagja volt a Hír TV-t működtető társaság felügyelő bizottságának, korábban 1992-1994 között a