4 °C Budapest

Címke: réz andrás (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. október 24. 10:00

Lehet-e pénzt keresni a megtakarítási termékeken?

A Portfolio.hu szervezésében harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Öngondoskodás Konferencia, amelyen bankok, biztosítók, alapkezelők és pénztárak részvételével az iparág legaktuálisabb kérdéseire keressük a válaszokat.

Pénzcentrum | 2013. október 18. 13:28

Egyre jobban kedveljük az állampapírokat

A lakossági állampapírok állománya kimagasló ütemben bővült az utóbbi másfél évben, egyelőre azt lehet látni, hogy a tőkebeáramlás nagyobb része vagyonosabb ügyfelektől érkezett, azonban az Államadósság Kezelő Központ célja, hogy a kisbefektetőket is meg tudja szólítani.

Pénzcentrum | 2013. május 8. 14:02

Féláron a fagyi a cukrászdákban: itt a teljes lista

Az I Love Gelato fagyizó tulajdonosa vette a kezébe ennek a napnak a szervezését és majdnem 70 cukrászda és fagyizó csatlakozott az akcióhoz. Elmondásuk szerint nem akarnak mást, csak 3 perc örömet csempészni az emberek életébe. Ennyi ugyanis átlagosan egy fagyi elfogyasztásának az ideje - írja a szeretlekmagyarország.hu

Pénzcentrum | 2012. szeptember 7. 15:56

Figyelem! Ezért zárják le vasárnap fél Budapestet

Szeptember 9-én, vasárnap tartják a BSI 27. NIKE Budapest Nemzetközi Félmaratont és a Ligetkör futóversenyt. A sportesemények idején a Városliget környékén és a belvárosban is lezárásokra kell számítani, valamint több tömegközlekedési járat útvonala is módosul.

Pénzcentrum | 2012. június 3. 08:09

Állami nyugdíjpara: így nézne ki az új pontszerző rendszer

A gyermekvállalást honoráló, pontrendszeren alapuló nyugdíjrendszer bevezetését szorgalmazza a Népesedési Kerekasztal. A legnagyobb ellenérzéseket az válthatja ki, hogy a koncepció alapján az egygyermekesek és a gyermektelenek csökkentett összegű nyugdíjat kapnának.