18 °C Budapest

Címke: philip morris magyarország (15 cikk)

Pénzcentrum | 2020. július 6. 05:01

Nyaraljunk tudatosan! (X)

Amikor a Nap ragyog és melegszik az idő, sokkal jobb a kedvünk és legszívesebben magunk mögött hagynánk az irodát.

Pénzcentrum | 2020. március 23. 09:30

Füst és égés nélkül (x)

A cigaretta füstben lévő anyagok a dohányzással kapcsolatos betegségek elsődleges okozói.

Pénzcentrum | 2019. december 23. 05:30

Ártalomcsökkentés és tudomány (x)

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentései szerint ma több mint egymilliárd ember dohányzik a világon, és ez a szám - a népességnövekedési előrejelzésekre figyelemmel - 2025-ben is hasonlóan alakul majd. Tehetünk-e valamit azért, hogy a dohányzással kapcsolatos ártalmakat csökkentsük?

Pénzcentrum | 2019. december 16. 05:00

Az ártalomcsökkentés mindannyiunk érdeke (x)

Köztudott, hogy a cigarettázás káros az egészségre. Az már nem ennyire nyilvánvaló, hogy a cigaretta égése során keletkező füstben lévő anyagok a dohányzással kapcsolatos betegségek elsődleges okozói, amelyek nem csak a dohányzók egészségére, hanem a környezetükben lévő nemdohányzókéra is károsak. Az ártalomcsökkentés tehát a társadalom, és így végső soron mindannyiunk érdeke.

Pénzcentrum | 2010. november 8. 09:02

Csökkenhet a cigaretta ára

Csökkenhet több árkategóriájú cigaretta ára is novemberben. A British American Tobacco (BAT) Magyarország Kft. két kulcstermékének az árát is mérsékelte 60-80 forinttal. Mihelyt elfogynak a drágább adójegyes cigaretták a piacról, ezt a vásárlók is érezni fogják.

Pénzcentrum | 2010. március 7. 07:02

Itt a lista! Ezek a világ legbálványozottabb cégei

A Forbes magazin idén is összeállította a világ tíz, a fogyasztók által leginkább nagyrabecsült vállalatának listáját. A felsorolásban öt másik cég mellett két dohánygyártó és három számítástechnikai vállalat is szerepel. A listára kerüléshez a cégeknek széles körben elismert, minőségi termékeket és/vagy szolgáltatásokat kellett 2009-ben előállítaniuk. Lássuk az idei sorrendet!