33 °C Budapest

Címke: kidobó (9 cikk)

Pénzcentrum | 2013. július 31. 09:32

1500 forint egy doboz cigi, vagy 700 egy szál

Burjánzik az illegális cigibiznisz egyes vidéki településeken, amióta megnyitottak a trafikok. Egyes diszkóknál a kidobók, kisebb városokban még a pizzafutárok is szállítják a dugidohányt, dobozonként 1300-1500 forintos áron.

Pénzcentrum | 2012. május 17. 13:37

Meglógnak a dohányos vendégek, buknak a kocsmák

Bár a hatóságok arról számolnak be, hogy működik a törvényi szabályozás, és negyedére esett vissza a szigorított dohányzási szabályokat megszegők aránya április eleje óta, a jelek szerint a trükközők is elkezdtek taktikázni az öt méteres szabállyal.

Pénzcentrum | 2011. február 23. 13:02

Sulimaffia: 11 millióval húzták le a diákot, a Te gyermeked is veszélyben lehet

Alig egy év leforgása alatt közel 11 millió forintot fizetett a iskolatársának egy megzsarolt balatonlellei tanuló, a pénzt a családi kasszából emelte el. Egy tizenöt éves diák azzal zsarolta, hogy feljelenti a rendőrségen, mert megkarcolta a motorját - először másfél millió forintot kért a javíttatásért, később újabb ürüggyel csalt ki pénzt az általános iskolástól.

Pénzcentrum | 2009. március 11. 05:55

Négyszáz a káposzta? Ezek rabolnak!

Az euró drágulása félelmetes sebességgel hatott a zöldség- és gyümölcsárakra, ezek nagy részét ugyanis ilyenkor még importból szerzik be a kereskedők. Rossz napok járnak nemcsak a vegetáriánusokra, de azokra is, akik csak szeretnének némi zöldséget vásárolni a hétvégi húslevesbe.

Pénzcentrum | 2006. május 30. 05:55

150 ezer egy éjszaka? - Akik beleszaladtak...

Senkinek nem újdonság, hogy érhetik kellemetlen, pénztárca-facsaró meglepetések a turistákat fővárosunkban, a Pénzcentrum által megkérdezett, neve elhallgatását kérő fiatalember azonban a "már-már" elfogadott trükkökhöz képest is szolgált meglepetésekkel, melyeket ezúton megosztunk Olvasóinkkal. A budapesti éjszakáról nyilatkozó személy a britek kalauzolásával foglalkozó cégnél dolgozik, ahol az a feladata, hogy megkímélje a turistákat az átvágásoktól, a jókedvű, italozó látogatók azonban nem mindig tartják be az alapszabályokat, ebből kerekednek az alábbi történetek is.