34 °C Budapest

Címke: kasszacsere (41 cikk)

MTI | 2014. április 29. 08:34

Kisvállalkozások, figyelem! Fontos határidő közeleg

Szerdáig élhetnek az 50 ezer forintos állami támogatással a pénztárgépek beszerzéséhez a visszavont engedélyű gépeket rendelő kereskedők, illetve azok, akiknek befizetett előlegeivel eltűnt egy vállalkozás.

Magyar Nemzet | 2014. március 28. 08:31

Léteznek módszerek az online kasszarendszer kijátszására

Megerősítette a kereskedőket tömörítő szervezet főtitkára, hogy léteznek módszerek az online kasszarendszer kijátszására, ugyanakkor hangsúlyozta, semmiképpen sincs szó tömeges jelenségről.

MTI | 2014. március 14. 12:33

Így vásárolhatunk júniustól minden magyar boltban

Az üzembe helyezett online pénztárgépek száma meghaladta az 59 ezret a március 10-i adatok szerint. Várhatóan május végéig az üzletek többségében már online pénztárgép működik majd.

Pénzcentrum | 2014. március 4. 14:31

Így bukott le a kasszacserén a trükköző vegyesbolt

Több tízezer olyan vállalkozás ellenőrzését kezdte meg az adóhivatal, amelyek nem igényeltek online pénztárgépet arra hivatkozva, hogy megszüntetik a működésüket - mondta el az InfoRádiónak a NAV sajtóreferense. Aszalós Andrea példaként említett egy céget, amely adószám nélkül is folytatta élelmiszerboltjában az értékesítést.

Magyar Nemzet | 2014. február 19. 09:02

47 ezer online kassza működik

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) legfrissebb adatai szerint már 47 ezer online kassza működik, de Varga Árpád elnökhelyettes szerint számuk néhány hónapon belül lényegesen nő, mivel további 90 ezer rendelés érkezett az adóhivatal online felületére - írja a Magyar Nemzet.

Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem