2 °C Budapest

Címke: kékkúti ásványvíz (5 cikk)

Pénzcentrum | 2008. február 19. 11:15

Theodora: 4 éve töretlen siker

A Theodora 2004 óta piacvezető ásványvíz Magyarországon. A Balaton-felvidékről származó ásványvíz palackozója, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. ugyancsak 4 éve az ásványvízpiac legerősebb szereplője.

Pénzcentrum | 2007. október 1. 14:50

Theodora: első az ásványvizek között

A nyári szezont maga mögött hagyó Kékkúti Ásványvíz Zrt. továbbra is őrzi vezető pozícióját az ásványvíz piacon. A cég az év első nyolc hónapjában 16,5 százalékos részesedést ért el az ásványvíz szegmensben (kommulált mennyiségi eladási adatok literben, kereskedelem+HORECA üzletágakban). A Káli-medencéből származó Theodora ásványvizek palackozója 4 éve őrzi piacvezető helyét.

Pénzcentrum | 2007. április 6. 08:12

Theodora: már szezon előtt pezseg

Sikeres évet zárt 2006-ban a Kékkúti Ásványvíz Zrt.; mind a Theodora ásványvizeket, mind a Nestlé Aquarel forrásvizet erős növekedés jellemezte. Az ásványvíz palackozó és forgalmazó cég piaci részesedését jelentős mértékben növelte, valamint megerősítette piacvezető pozícióját, amelyet már 3 éve töretlenül tart. Az eredményes év folytatásaként a Társaság új, ízesített termékekkel és a Theodora márka megújított kommunikációjával kezdi meg a szezont.

Pénzcentrum | 2004. március 23. 13:37

GVH eljárás a Kékkúti ellen

A Gazdasági Versenyhivatal versenyfelügyeleti eljárást indított a Kékkúti Ásványvíz Rt. ellen, miután tudomására jutott, hogy az eljárás alá vont 2003 márciusától a "Theodora Kékkúti Ásványvíz"-zel megegyezően és azzal azonos grafikai megjelenésű és logoval ellátott címkével forgalmazza a Kereki-dülő közelében lévő kútból nyert "Theodora Kereki Ásványvíz"-et. A GVH Versenytanácsa