28 °C Budapest
m7 motorway hungary

Hajmeresztő videó: gyerekekkel szaladgálnak át az úton a felelőtlen szülők, ezt hogy gondolták?

2024. május 24. 15:34

Nem csak a saját, hanem a velük lévő kiskorú gyerekek életét is veszélyeztették azok, akik csak két-három jó fotót akartak a mákvirágmezőben.

Eképesztő felelőtlenséget rögzítettek az autóút mellett telepített kamerák az M2-es út csörögi szakaszán. Mint a Magyar Közút posztjából kiderül: a kérdéses szakasz mellett épp most virágzik a mákvirág, sokan pedig egy-egy fotóért szaladtak át az út egyik oldaláról a másikra - a forgalommal mit sem törődve.

Ennél is durvább az, hogy sokan kisgyerekeket kézen fogva tették meg a kaszkadőröket is megszégyenítő mutatványt, mit sem törtédve azzal, hogy egyrészt feltartják a forgalmat, másrészt pedig még tilos is ezt megcsinálni. A videót itt lent linkeljük:

A Magyar Közút a posztban azt is leírta, hogy az elharapózott esetek miatt több alkalommal a rendőrséget is kihívták. Emellett tanácsolták azt is, milyen virágokat fotózzanak inkább, ami nem jár közvetlen életveszéllyel.

Van még sok Insta-kompatibilis virágzó növény, a pipacs, facélia vagy a bíborhere. Ahogy nyáron a napraforgó, esetleg hullámzó búzamező, mint a Gladiátorban. De nem akarunk tippeket adni, csak azt kérjük, jól gondoljátok át, hogy megéri-e pár szál virágért vagy néhány közepesen jól sikerül social media posztért kockáztatni a saját vagy mások életét

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- írta a Magyar Közút.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem