A car clearly parked where it should not have done so, right on a sign indicating no parking and no stopping. Italy, Europe.

Megint meggyűlt Kern András baja a parkolással: most is csak a járdán talált helyet

2024. április 12. 12:16

Kern András a tavaly őszi parkolási botrányai után most egy újabb esettel egészítette ki a sort, ezúttal a Balassi utcai Culinaris mellett tette le autóját a járdán.

Újabb parkolási botrányba keveredhet Kern András, akit ezúttal a Balassi utcai Culinaris mellett fotóztak le, amint autójával lezserül a járdára parkolva beugrik a közeli pékségbe - írja a 444.

A színész legendának nem ez az első hasonló esete, tavaly ősszel többször fordult elő, hogy Kern tilosban parkolt a kocsijával. A művész szabályszegése ráadásul sokaknál kiverte a biztosítékot. Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere is többször felszólalt a parkolási botrány kapcsán, ő arról tájékoztatott, hogy parkolóhelyek kiépítése továbbra sincs tervben a színész bűnbe esésének helyszínén, hiszen az ottani terület a gyalogosközlekedést szolgálja.

Kern András parkolási ügyéből egyébként rendőrségi ügy is lett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárást indított ellene. A színész ennek kapcsán úgy nyilatkozott

Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 22. szombat
Paulina
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem