23 °C Budapest
Unrecognizable police officer puts handcuffs on a man for drunk driving. The man is standing next to the car.

Kiderült az igazság Zalatnay Sarolta ittas vezetéséről: ezért ugrott a jogsija valójában

2023. április 12. 09:44

Bevonták Zalatnay Sarolta jogosítványát ittas vezetés miatt. Az énekesnő egy buliról tartott haza, ahol elmondása szerint mindössze pár szem konyakmeggyet fogyasztott, a pezsgőt vissza is utasította! A Hot! magazinnak számolt be Zalatnay az incidensről.

Zalatnay Sarolta jogosítványát már több mint egy éve bevonták, miután egy általános közúti ellenőrzés során megszondáztatták őt a rendőrök Budapesten. A jogosítványát azonnal elvették, miután a szonda jelezte, hogy az énekesnő ivott, mielőtt a volán mögé ült volna, illetve eljárást is indítottak ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének alapos gyanúja miatt.

Több mint egy éven keresztül nem nyilatkozott az ügyről Zalatnay, aki most bevallotta, hogy egy buliról tartott hazafele, ahol megevett párszem konyakmeggyet, amit a szonda azonnal ki is mutatott.

Beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként hét hónapra be is vonták a jogosítványomat. Mi több, képzésen is részt kellett vennem, és vizsgáznom is kellett ahhoz, hogy visszakapjam a vezetői engedélyemet. Azt azért leszögezném, hogy nem csatak részegen ültem volán mögé aznap, de még csak kapatos sem voltam. Ugyanakkor tény, hogy volt némi, alig kimutatható mennyiségű alkohol a véremben. Tisztában is voltam vele, hogy gond lehet, hiszen egy születésnapi bulin megettem néhány szem konyakmeggyet, amivel a barátaim kínáltak, miután a pezsgőt visszautasítottam. Sajnos aznap még semmit nem ettem, így eshetett meg, hogy induláskor még dolgozott az a buta kis desszert

– mesélt a történtekről, és jogosítványa visszaszerzéséről az énekesnő.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 18. kedd
Arnold, Levente
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem