Komoly előrelépés a budapestieknek: ennek minden autós örülni fog

Komoly előrelépés a budapestieknek: ennek minden autós örülni fog

MTI
2021. február 15. 14:02

Újabb komoly előrelépés és jelentős fejlesztés valósult meg Budapest Főváros Kormányhivatala Mozaik és Vas Gereben utcai műszaki vizsgaállomásainak időpontfoglalási rendszerében.

A műszaki vizsgaáztatásra várók érdekében történt változás lényege, hogy a foglalás véglegesítése után megszűnik az adatok módosításának, az alvázszám átírásának, illetve a törlésének utólagos lehetősége. A változásoknak köszönhetően a műszaki vizsgaállomásokon a foglalt időpontokban kizárólag a foglaláskor rögzített alvázszámú járművel jelenhetnek meg az ügyfelek.

Budapest Főváros Kormányhivatala a most bevezetett változásoktól azt várja, hogy jelentősen csökkenni fognak az időpontokkal történő esetleges visszaélések, trükközések és ezáltal felgyorsul az ügyintézés, ami érezhetően pozitív hatással lesz az ügyfél-elégedettségre. Az új rendszer lehetőséget ad arra, hogy rövidebb időn belül lehessen időpontot foglalni.

Ezen felül a Vas Gereben utcai vizsgálóállomáson megnövekedett kapacitással ismételten beindul a két műszakos vizsgáztatás. A délutános időpontfoglalás szintén az ügyfélkapuval történő belépéssel elérhető Műszaki vizsgák időpontfoglaló felületen keresztül lehetséges.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 9. kedd
Emőd
32. hét
Augusztus 9.
Az állatkertek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?