15 °C Budapest
Bődületeset játszott a magyar Tippmix-király: 1000 forintos alaptéttel 780 ezret nyert, a magyar-francia meccs is benne volt

Bődületeset játszott a magyar Tippmix-király: 1000 forintos alaptéttel 780 ezret nyert, a magyar-francia meccs is benne volt

2021. június 21. 19:31

A magyar válogatott a vb-címvédő Franciaország ellen folytatta szereplését a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon. A mérkőzés 1-1-es végeredménnyel zárult, így Marco Rossi csapata megszerezte első pontját a tornán. A találkozó minden idők legforgalmasabb eseménye lett a Tippmixen és a Tippmixprón, közel 1,3 milliárd forintos forgalmat generálva.

Nem törte meg a magyar válogatott Szalai Ádám korai elvesztése, hiszen az első félidő hosszabbításában Sallai Roland passza után Fiola Attila egy szép támadás végén megszerezte a vezetést Magyarországnak. Az „1. félidő – 1X2” fogadási lehetőségnél a hazai kimenetel 11,00-s szorzót jelentett, míg az „1. félidő - Hazai csapat - Gólszám 0,5” fogadási piacra a beérkezett tippek 97 százaléka lett jó – 4,20-as oddsért.

A félidei vezetést követően húsz percig a második játékrészben is tartotta magát a csapat, azonban Griezmann egyenlíteni tudott a 66. percben. A Barcelona támadójának gólszerzése 2,20-as nyereményszorzót jelentett több mint háromezer fogadás számára. A mérkőzés során több gól nem esett, a végeredmény az óriási bravúrt jelentő 1-1 lett. A „Pontos végeredmény” helyes kimenetelére, „Döntetlen 1:1”-re is érkezett több száz helyes tipp, ez akár 11,00-s szorzót is érhetett a jó megérzéssel rendelkezőknek.

A „Mindkét csapat szerez gólt” lehetőség is népszerű volt a fogadók körében, ugyanis 15 600 jó tipp futott be az „Igen” kimenetelre, ami a beérkezett tippek 95 százalékát tette helyessé, ráadásul mindez 2,84-es szorzóval társult. Az „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” lehetőség még jövedelmezőbb volt a jó tippel bíró játékosoknak, ugyanis a „Döntetlen és igen” kimenetel 9,75-ös oddsot jelentett.

A „Gólszám 1,5”, illetve a „Büntetőlap-szám 1,5” fogadási lehetőségre egyaránt 10 ezer fölötti egységnyi fogadás érkezett be, és mindkét piacnál 98 százalékos találati arányt értek el a fogadók. Mindkét esetben a „Több, mint 1,5” kimenetel volt a helyes, ez pedig előbbinél 1,30-as, míg utóbbinál 1,19-es szorzót ért.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Magyarország tehát elképesztő meglepetést okozva, 1-1-es döntetlennel folytatta szereplését az Eb-n, így a Németország elleni utolsó csoportmeccs előtt van még esélye arra is, hogy kiharcolja a továbbjutást, ehhez azonban mindenképpen győznie kell Nagy Ádáméknak Münchenben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem