19 °C Budapest

Provokatív és extravagáns: így néz ki az új pesti luxuspláza + képek

Pénzcentrum
2013. szeptember 9. 16:33

Extravagáns kirakattal és provokatív kortárs gyűjteménnyel debütált a világmárkáknak otthont adó Andrássy úti multibrand áruház . Szeptember 9-ével hivatalosan is megérkeztek Budapestre a világ vezető divatmárkáinak - köztük a Giorgio Armani, a Bottega Veneta, a Saint Laurent, a Lanvin, a Valentino és az Oscar de la Renta - legújabb kollekciói.

A frissen megnyílt multibrand áruház építése 2011-ben vette kezdetét, mára pedig öt szinten több, mint negyven divatház ruháit és kiegészítőit vonultatja fel. "Két és fél évnyi kemény munka van mögöttünk, de azt gondolom, a végeredmény minden várakozást felülmúlt. Bátran kijelenthetjük, hogy minden szempontból páratlan kezdeményezést sikerült megvalósítanunk, hiszen az il Bacio di Stile nemcsak hazai, de régiós szinten is egyedülálló választékkal és árukészlettel, világszínvonalú környezetben várja az idelátogatókat" - vélekedik Küttel Gábor, az il Bacio di Stile marketingigazgatója.

A mintegy 5000 négyzetméteres multibrand áruház hivatalos megnyitójára szeptember 4-én, zártkörű esemény keretében került sor, melyen - a hazai és nemzetközi divat- és közélet prominens szereplői mellett - Leonardo Ferragamo, a legendás Ferragamo-divatház alapítóinak egyike is megjelent. A több, mint 500 fős rendezvény résztvevői elsőként csodálhatták meg az áruház kirakati installációit is, melyeket a fényűzés, az elegancia és természetesen az il Bacio di Stile védjegye, a csók ihletett. A terveket egyébként a londoni Millington Associates kreatív csapata álmodta meg, akik olyan cégek kirakatait tervezték már, mint a Harrods, a Burberry vagy a Ralph Lauren.

Az Andrássy út 19-es szám alatt található multibrand áruház további érdekessége, hogy a gyönyörű műemléki környezet és a legmodernebb belsőépítészeti megoldások mellett saját műgyűjteménnyel is büszkélkedhet, melynek darabjai az il Bacio di Stile üzlettereiben elhelyezve láthatóak. Az áruház épületében jelenleg több, mint húsz kortárs magyar és külföldi képzőművész - köztük a Turner-díjas brit művész, Grayson Perry, a New Yorkban élő, világhírű szerb performansz művész, Marina Abramoviæ, valamint a divatfotózás úttörőjének számító, erdélyi származású Martin Munkácsi - művei tekinthetők meg.

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 15. 16:30