A Veranda Grill & Wine ősztől áll elő fapados jellegű étterem koncepciójának megvalósításával. A fapados egységekben online lehetne előre ételt rendelni, a fogások pedig annál olcsóbbak lesznek, minél hamarabb fut be a megrendelés.
A kínálat az üzleti modellből adódóan a szokásosnál valamivel szűkebb lesz, a vendéglátóipari egységeket pedig praktikus, igényes bútorokkal rendezik be. Egy főétel ára 800 és 1,500 forint között lesz.
A cég vezetője elmondta, több partnerrel is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az együttműködésről. Egy hasonló típusú és nagyságú fapados étterem beindítása 80-100 millió forintból hozható ki, melyben már a saját tulajdonú ingatlan értéke is benne van. Egységenként napi 250-300 vendéggel számolnak.
Az ötletet a Torkos csütörtök kedvezmények váratlan sikere adta, akkor ugyanis érdekes módon a vendégek bátrabban választottak a drágább ételekből is, melynek eredményeképpen az átlagos költés hozzávetőleg 50%-kal emelkedett, az egy főre vetített árréstartalom pedig 20%-kal nőtt.
-
Húsz évre bebiztosították magukat: így juthat fix áron zöldáramhoz ez az ipari óriásvállalat
Tóth Zoltánt, az E.ON EIS (Energy Infrastructure Solutions) megoldásértékesítési osztályvezetőjét kérdeztük.
-
Karácsonyi bevásárlás: miért éri meg a Lidl mellett dönteni az ünnepek előtt?
Az ünnepi készülődés mindenkitől sok energiát és alapos tervezést igényel, ezért a Lidl célja, hogy az idei karácsonyi bevásárlást a vásárlók egyszerűen és egy helyen intézhessék.
-
Közeledik a síszezon, féláron is elérhető a Gránit Bank Platinum kártya: 50 milliós, síelésre is érvényes utasbiztosítás jár hozzá
Európa sípályáin nagyjából minden tizedik síelő szenved kisebb-nagyobb balesetet egy-egy szezonban.
-
Gesztenye-feldolgozó, pizzéria, repülőgyár, fémipari vállalat - négy cég, négy iparág és azonos kihívások (x)
Az E.ON sikeres hazai kkv-kal közös együttműködésben mutatja be, hogyan tud segíteni egy energiaszolgáltató a cégek versenyképességében.








