17 °C Budapest

Jön a fapados étterem! - Mennyiért ehetsz?

Pénzcentrum
2006. június 29. 08:06

A Veranda Grill & Wine ősztől áll elő fapados jellegű étterem koncepciójának megvalósításával. A fapados egységekben online lehetne előre ételt rendelni, a fogások pedig annál olcsóbbak lesznek, minél hamarabb fut be a megrendelés.

A Veranda Grill & Wine ősztől áll elő fapados jellegű étterem koncepciójának megvalósításával. A fapados egységekben online lehetne előre ételt rendelni, a fogások pedig annál olcsóbbak lesznek, minél hamarabb fut be a megrendelés - írja a Világgazdaság.

A kínálat az üzleti modellből adódóan a szokásosnál valamivel szűkebb lesz, a vendéglátóipari egységeket pedig praktikus, igényes bútorokkal rendezik be. Egy főétel ára 800 és 1,500 forint között lesz.

A cég vezetője elmondta, több partnerrel is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az együttműködésről. Egy hasonló típusú és nagyságú fapados étterem beindítása 80-100 millió forintból hozható ki, melyben már a saját tulajdonú ingatlan értéke is benne van. Egységenként napi 250-300 vendéggel számolnak.

Az ötletet a Torkos csütörtök kedvezmények váratlan sikere adta, akkor ugyanis érdekes módon a vendégek bátrabban választottak a drágább ételekből is, melynek eredményeképpen az átlagos költés hozzávetőleg 50%-kal emelkedett, az egy főre vetített árréstartalom pedig 20%-kal nőtt.
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?