28 °C Budapest

Jön a fapados étterem! - Mennyiért ehetsz?

Pénzcentrum
2006. június 29. 08:06

A Veranda Grill & Wine ősztől áll elő fapados jellegű étterem koncepciójának megvalósításával. A fapados egységekben online lehetne előre ételt rendelni, a fogások pedig annál olcsóbbak lesznek, minél hamarabb fut be a megrendelés.

A Veranda Grill & Wine ősztől áll elő fapados jellegű étterem koncepciójának megvalósításával. A fapados egységekben online lehetne előre ételt rendelni, a fogások pedig annál olcsóbbak lesznek, minél hamarabb fut be a megrendelés - írja a Világgazdaság.

A kínálat az üzleti modellből adódóan a szokásosnál valamivel szűkebb lesz, a vendéglátóipari egységeket pedig praktikus, igényes bútorokkal rendezik be. Egy főétel ára 800 és 1,500 forint között lesz.

A cég vezetője elmondta, több partnerrel is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az együttműködésről. Egy hasonló típusú és nagyságú fapados étterem beindítása 80-100 millió forintból hozható ki, melyben már a saját tulajdonú ingatlan értéke is benne van. Egységenként napi 250-300 vendéggel számolnak.

Az ötletet a Torkos csütörtök kedvezmények váratlan sikere adta, akkor ugyanis érdekes módon a vendégek bátrabban választottak a drágább ételekből is, melynek eredményeképpen az átlagos költés hozzávetőleg 50%-kal emelkedett, az egy főre vetített árréstartalom pedig 20%-kal nőtt.
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?