A Veranda Grill & Wine ősztől áll elő fapados jellegű étterem koncepciójának megvalósításával. A fapados egységekben online lehetne előre ételt rendelni, a fogások pedig annál olcsóbbak lesznek, minél hamarabb fut be a megrendelés.
A kínálat az üzleti modellből adódóan a szokásosnál valamivel szűkebb lesz, a vendéglátóipari egységeket pedig praktikus, igényes bútorokkal rendezik be. Egy főétel ára 800 és 1,500 forint között lesz.
A cég vezetője elmondta, több partnerrel is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az együttműködésről. Egy hasonló típusú és nagyságú fapados étterem beindítása 80-100 millió forintból hozható ki, melyben már a saját tulajdonú ingatlan értéke is benne van. Egységenként napi 250-300 vendéggel számolnak.
Az ötletet a Torkos csütörtök kedvezmények váratlan sikere adta, akkor ugyanis érdekes módon a vendégek bátrabban választottak a drágább ételekből is, melynek eredményeképpen az átlagos költés hozzávetőleg 50%-kal emelkedett, az egy főre vetített árréstartalom pedig 20%-kal nőtt.
Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.
Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.
Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.
Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.
-
Folytatódik az árcsökkentési program a Lidlben: mutatjuk, milyen akciók érkeztek
A magyar vásárlók különösen árérzékenyek, még mindig megnézik, hogy mire, mennyit költenek.
-
Erre most még kevesen gondolnak, amikor hitelt vesznek fel
Fáy Zsolttal, a MagNet Bank elnökével beszélgettünk.
-
Videó: bejutottunk a SPAR üzemébe, ahol évi 20 millió kg húst dolgoznak fel
Jelenleg több mint 360 ember dolgozik az üzemben.
-
Élethelyzetek, amiben kivédhető az anyagi kockázat (x)
Az elmúlt években különösen sok elbizonytalanító körülménnyel kellett szembenéznünk.
- Ezért továbbra is mi fizetünk a legkevesebbet Európában
- Kokaint és marihuánát terített egy vállalkozó Budapesten - videó
- Lemondott a gyanúba keveredett ukrán miniszter
- Egyelőre mégsem kap erősebb hatásköröket a versenyhivatal
- Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség
- Hat bérletet hirdetnek meg az új évadra a Nemzeti Filharmonikusok