Webáruházat vásárolt az RTL Klub!

Pénzcentrum
2007. augusztus 27. 13:44

Az RTL Klub és a Klub Publishing Kft. megvásárolta az egyik legnagyobb magyarországi DVD és könyv-webáruházat, a Netpiac.hu portált üzemeltető Netpiac Kft.-t. A Netpiac.hu az egyik legrégebbi online áruház, és az első online filmáruház.  

Az öt legnagyobb DVD-kiadó/forgalmazó egyikeként számon tartott Klub Publishing Kft. (közel 500 termék kiadója, közvetlen beszállítója a legnagyobb hipermarketeknek), így értékesítési rendszerét egy business to customer típusú webáruházzal gazdagítja. A Netpiac megvásárlásával az RTL Klub hagyományos kereskedelmi bevételeit kiegészítő üzletfejlesztési tevékenysége egy on-line kiskereskedelmi egység üzemeltetésével bővül a nagykereskedelmi tevékenység mellett.

A Klub Publishing Kft. - amely az RTL Klubnak és kereskedőházának, az R-Time Kft.-nek a közös tulajdona - a DVD kiadás és forgalmazás mellett könyv- és CD-kiadással és értékesítésével is foglalkozik.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?