Webáruházat vásárolt az RTL Klub!

Pénzcentrum
2007. augusztus 27. 13:44

Az RTL Klub és a Klub Publishing Kft. megvásárolta az egyik legnagyobb magyarországi DVD és könyv-webáruházat, a Netpiac.hu portált üzemeltető Netpiac Kft.-t. A Netpiac.hu az egyik legrégebbi online áruház, és az első online filmáruház.  

Az öt legnagyobb DVD-kiadó/forgalmazó egyikeként számon tartott Klub Publishing Kft. (közel 500 termék kiadója, közvetlen beszállítója a legnagyobb hipermarketeknek), így értékesítési rendszerét egy business to customer típusú webáruházzal gazdagítja. A Netpiac megvásárlásával az RTL Klub hagyományos kereskedelmi bevételeit kiegészítő üzletfejlesztési tevékenysége egy on-line kiskereskedelmi egység üzemeltetésével bővül a nagykereskedelmi tevékenység mellett.

A Klub Publishing Kft. - amely az RTL Klubnak és kereskedőházának, az R-Time Kft.-nek a közös tulajdona - a DVD kiadás és forgalmazás mellett könyv- és CD-kiadással és értékesítésével is foglalkozik.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25