2020. december 5. szombat Vilma

Ti ne gyertek! - Gagyi díszletek, horror árak a nagykarácsonyi Mikulásházban


November végén nyitotta meg kapuit a nagykarácsonyi Mikulásház: az ideérkező vendégek egy része azonban nem teljesen elégedett a kapott szolgáltatások árával és minőségével.

November 29. óta tartanak a 20. Nagykarácsonyi Téli Programok, de a Mikulásházba már november 23. óta érkeznek az óvodás, iskolás csoportok és a családok. A Mikulás vendégeit kiegészítő programok is várják: állatsimogató, kézműves bolt, kovácsműhely, kiállítások, bélyegbemutató és -vásár, sportnap, valamint a Karácsony vezetéknevűek találkozója.

Szabó Erzsébet programszervező, a Mikulásház vezetője szerint a programokra összesen 6-10 ezer embert várnak.

"Ti ne gyertek"

Az ide látogatók azonban nem maradéktalanul elégedettek, úgy érzik, az egész nem más, mint óriási lehúzás, a kommentelők véleménye szerint a Mikulásház gyakorlatilag egy pirosra festett "kádárkocka."


Forrás: Facebook

 

Szóval utaztunk 120 kilométert. Amikor odaértünk én láttam, hogy ez nem lesz jó, na de ott álltunk heten. Bementünk. A gagyiság csimborasszója az szent. Nem is értem hogy működhet. Ezt a pénzt százféleképpen jobban is elkölthettük volna 


 - írja az egyik csalódott látogató egy Facebook posztban. Az árakról is késztett képet, ezek szerint a gyermekjegy 2 ezer forintba, a felnőtt jegy 2200 forintba kerül, a családi belépő pedig 9 ezer. A Mikulás kakaó ezer forintba kerül. 

Igen: 1 000 Ft. 

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

De lehet kapni három különböző színű jóságport is, pirosat, aranyat és zöldet, egy csomag 500 forintba kerül.

A körülmények sem voltak a legideálisabbak látógató szerint, nem csak a piros kádárkockát találta méltatlannak az ünnephez, hanem a kar nélküli próbababa Betlehemet is. 

 Dühítő, hogy ennyire csak a bevételre utaznak

És a Mikulásház Facebook oldalán sem csak elégedett visszajelzéseket lehet olvasni, jelenleg átlagosan 2 csillagot ér az 5-ből.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk