Browsing Movie On Streaming Media Service.

Mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében? Netflix díjcsomagok 2024, Netflix háztartás 2024

2024. április 14. 16:01

A streaming szolgáltatások igénybevétele kapcsán nem számít ritka jelenségnek az éves- vagy havidíjak rendszeres emelése, éppen ezért jogos kérdés a felhasználók részéről, hogy vajon emelkednek-e a Netflix előfizetés árak 2024 évében - ráadásul a Netflix háztartások megosztására vonatkozó szabályok is változtak 2024-ben. Járjunk utána, hol tartanak a Netflix előfizetés árak 2024 évében, avagy mennyi a Netflix előfizetés ára a Netflix előfizetés alapcsomag, a Netflix előfizetés standard csomag és a Netflix előfizetés prémium csomag esetében!

Cikkünkben minden friss tudnivalót összegyűjtöttünk a Netflix előfizetés árak kapcsán: tudd meg, mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében, mennyibe kerül a standard Netflix előfizetés 2024 során, illetve a prémium Netflix előfizetés 2024 évében! Amellett, hogy eláruljuk, hol tartanak a Netflix előfizetés árak 2024 évében, azt is megtudhatod, hogy mennyit emelkedtek a Netflix előfizetés árak a korábbi évekhez képest (emelkedtek-e a Netflix előfizetés árak), illetve, hogy mennyi a Netflix előfizetés havidíja, és hogy a Netflix előfizetés hány eszköz használatát engedélyezi, milyen új szabályok vonatkoznak a Netflix háztartásokra.

Netflix előfizetés 2024: hogyan fizethetünk elő a Netflixre?

Az elmúlt évek valódi sikertörténeteként tartjuk számon a Netflix nevű streamingszolgáltató magyarországi előretörését: a szolgáltató évről évre egyre több magyar háztartást csábít előfizetői közé folyamatosan bővülő kínálatával és jelentős mennyiségű magyar szinkronnal is streamelhető tartalmával. A Netflix előfizetés 2024 évében is ugyanúgy zajlik, ahogy megszokhattuk: a Netflix előfizetés regisztrációköteles, azaz meg kall adnunk e-mail címünket, ki kell találnunk egy felhasználónevet és egy jelszót, illetve a bankkártyaadataink megadása is szükséges.

A Netflix az újonnan regisztrált ügyfelek részére változatlanul biztosítja az 1 hónapos ingyenes próbaidőszakot: ha nem vagyunk elégedettek a szolgáltatással, a próbaidő végén ingyenesen visszamondható a Netflix előfizetés – ellenben, ha úgy döntünk, hogy megtartjuk a szolgáltatást, a Netflix automatikusan, a hónap első napjaiban automatikusan levonja a bankszámlánkról a választott Netflix előfizetés csomaghoz tartozó havidíjat. Nézzük, a Netflix előfizetés hány eszköz használatát engedélyezi és mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében választott csomagunknak megfelelően!

Netflix előfizetés árak 2024: mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében?

Szerencsére megnyugtathatjuk Netflix előfizetőinket: a Netflix előfizetések árai 2024 évében sem emelkedtek, azaz maradtak a 2022 és 2023 során is megszokott Netflix előfizetés árak. Nézzük, mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében, azaz mennyibe kerül a Netflix előfizetés 2024 során és mi a különbség a Netflix előfizetés csomagok között!

Basic Netflix előfizetés 2024 (Alap Netflix előfizetés 2024): a Netflix előfizetés egyszerre 1 db eszközön használható streamelésre és letöltésre (a Netflix előfizetés regisztrációhoz 1 profil tartozik), ám korlátlanul nézhető vele minden film és sorozat, de nem HD/ultra HD minőségben.

  • Az alap Netflix előfizetés ára 2024 évében 2.490 Ft/hó.

Standard Netflix előfizetés 2024: ez a Netflix előfizetés egyszerre 2 db eszközön használható streamelésre és letöltésre (a regisztrációhoz 2 profil tartozik), a korlátlan filmnézés és letöltés a HD minőségre is vonatkozik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
  • A sztenderd Netflix előfizetés ára 2024 évében 3.490 Ft/hó.

Premium Netflix előfizetés: a Netflix prémium előfizetés 2024 során egyszerre 4 db eszközön használható streamelésre és letöltésre (a regisztrációhoz 4 profil tartozik), ugyanúgy használható, mint a többi Netflix előfizetés, ám ennél a csomagnál már az ultra HD minőség is jár a szolgáltatáshoz.

  • A prémium Netflix előfizetés ára 2024 évében 4.490 Ft/hó.

Netflix háztartás szabályok 2024: a Netflix előfizetés hány eszköz használatát engedélyezi?

Ahogy a fentiekben részletesen kifejtettük, a szolgáltató három Netflix előfizetés díjcsomagot kínál leendő előfizetői számára: ezek az alap Netflix előfizetés, a standard Netflix előfizetés és a prémium Netflix előfizetés. A korábbi években a szolgáltató felhasználói között bevett szokás volt, hogy az 1 db előfizetéshez (azaz 1 db Netflix háztartáshoz) tartozó profilok megosztoznak a regisztráción és az előfizetésen a kedvezőbb havidíjak érdekében, azonban, mivel a jelszómegosztás a Netflix számára egyáltalán nem gazdaságos alternatíva, ez a lehetőség Magyarországon is megszűnik.

Tehát: a standard és a prémium Netflix előfizetés díjcsomagokkal rendelkező fióktulajdonosok bizonyos országokban megoszthatják Netflix fiókjukat valakivel, aki nem velük lakik, feltéve, ha felár fejében vendégfelhasználót adnak a fiókjukhoz – ehhez a Netflix előfizetés fióktulajdonosának vásárolnia kell egy vendégfelhasználónak fenntartott helyet, ezután tudja meghívni az illetőt vendégfelhasználónak. A Netflix előfizetés vendégfelhasználói fiókot ugyanabban az országban kell aktiválni, ahol a fióktulajdonos létrehozta a fiókot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem