22 °C Budapest
Browsing Movie On Streaming Media Service.

Mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében? Netflix díjcsomagok 2024, Netflix háztartás 2024

2024. április 14. 16:01

A streaming szolgáltatások igénybevétele kapcsán nem számít ritka jelenségnek az éves- vagy havidíjak rendszeres emelése, éppen ezért jogos kérdés a felhasználók részéről, hogy vajon emelkednek-e a Netflix előfizetés árak 2024 évében - ráadásul a Netflix háztartások megosztására vonatkozó szabályok is változtak 2024-ben. Járjunk utána, hol tartanak a Netflix előfizetés árak 2024 évében, avagy mennyi a Netflix előfizetés ára a Netflix előfizetés alapcsomag, a Netflix előfizetés standard csomag és a Netflix előfizetés prémium csomag esetében!

Cikkünkben minden friss tudnivalót összegyűjtöttünk a Netflix előfizetés árak kapcsán: tudd meg, mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében, mennyibe kerül a standard Netflix előfizetés 2024 során, illetve a prémium Netflix előfizetés 2024 évében! Amellett, hogy eláruljuk, hol tartanak a Netflix előfizetés árak 2024 évében, azt is megtudhatod, hogy mennyit emelkedtek a Netflix előfizetés árak a korábbi évekhez képest (emelkedtek-e a Netflix előfizetés árak), illetve, hogy mennyi a Netflix előfizetés havidíja, és hogy a Netflix előfizetés hány eszköz használatát engedélyezi, milyen új szabályok vonatkoznak a Netflix háztartásokra.

Netflix előfizetés 2024: hogyan fizethetünk elő a Netflixre?

Az elmúlt évek valódi sikertörténeteként tartjuk számon a Netflix nevű streamingszolgáltató magyarországi előretörését: a szolgáltató évről évre egyre több magyar háztartást csábít előfizetői közé folyamatosan bővülő kínálatával és jelentős mennyiségű magyar szinkronnal is streamelhető tartalmával. A Netflix előfizetés 2024 évében is ugyanúgy zajlik, ahogy megszokhattuk: a Netflix előfizetés regisztrációköteles, azaz meg kall adnunk e-mail címünket, ki kell találnunk egy felhasználónevet és egy jelszót, illetve a bankkártyaadataink megadása is szükséges.

A Netflix az újonnan regisztrált ügyfelek részére változatlanul biztosítja az 1 hónapos ingyenes próbaidőszakot: ha nem vagyunk elégedettek a szolgáltatással, a próbaidő végén ingyenesen visszamondható a Netflix előfizetés – ellenben, ha úgy döntünk, hogy megtartjuk a szolgáltatást, a Netflix automatikusan, a hónap első napjaiban automatikusan levonja a bankszámlánkról a választott Netflix előfizetés csomaghoz tartozó havidíjat. Nézzük, a Netflix előfizetés hány eszköz használatát engedélyezi és mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében választott csomagunknak megfelelően!

Netflix előfizetés árak 2024: mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében?

Szerencsére megnyugtathatjuk Netflix előfizetőinket: a Netflix előfizetések árai 2024 évében sem emelkedtek, azaz maradtak a 2022 és 2023 során is megszokott Netflix előfizetés árak. Nézzük, mennyi a Netflix előfizetés ára 2024 évében, azaz mennyibe kerül a Netflix előfizetés 2024 során és mi a különbség a Netflix előfizetés csomagok között!

Basic Netflix előfizetés 2024 (Alap Netflix előfizetés 2024): a Netflix előfizetés egyszerre 1 db eszközön használható streamelésre és letöltésre (a Netflix előfizetés regisztrációhoz 1 profil tartozik), ám korlátlanul nézhető vele minden film és sorozat, de nem HD/ultra HD minőségben.

  • Az alap Netflix előfizetés ára 2024 évében 2.490 Ft/hó.

Standard Netflix előfizetés 2024: ez a Netflix előfizetés egyszerre 2 db eszközön használható streamelésre és letöltésre (a regisztrációhoz 2 profil tartozik), a korlátlan filmnézés és letöltés a HD minőségre is vonatkozik.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

  • A sztenderd Netflix előfizetés ára 2024 évében 3.490 Ft/hó.

Premium Netflix előfizetés: a Netflix prémium előfizetés 2024 során egyszerre 4 db eszközön használható streamelésre és letöltésre (a regisztrációhoz 4 profil tartozik), ugyanúgy használható, mint a többi Netflix előfizetés, ám ennél a csomagnál már az ultra HD minőség is jár a szolgáltatáshoz.

  • A prémium Netflix előfizetés ára 2024 évében 4.490 Ft/hó.

Netflix háztartás szabályok 2024: a Netflix előfizetés hány eszköz használatát engedélyezi?

Ahogy a fentiekben részletesen kifejtettük, a szolgáltató három Netflix előfizetés díjcsomagot kínál leendő előfizetői számára: ezek az alap Netflix előfizetés, a standard Netflix előfizetés és a prémium Netflix előfizetés. A korábbi években a szolgáltató felhasználói között bevett szokás volt, hogy az 1 db előfizetéshez (azaz 1 db Netflix háztartáshoz) tartozó profilok megosztoznak a regisztráción és az előfizetésen a kedvezőbb havidíjak érdekében, azonban, mivel a jelszómegosztás a Netflix számára egyáltalán nem gazdaságos alternatíva, ez a lehetőség Magyarországon is megszűnik.

Tehát: a standard és a prémium Netflix előfizetés díjcsomagokkal rendelkező fióktulajdonosok bizonyos országokban megoszthatják Netflix fiókjukat valakivel, aki nem velük lakik, feltéve, ha felár fejében vendégfelhasználót adnak a fiókjukhoz – ehhez a Netflix előfizetés fióktulajdonosának vásárolnia kell egy vendégfelhasználónak fenntartott helyet, ezután tudja meghívni az illetőt vendégfelhasználónak. A Netflix előfizetés vendégfelhasználói fiókot ugyanabban az országban kell aktiválni, ahol a fióktulajdonos létrehozta a fiókot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem