16 °C Budapest
Budapest, 2019. április 9.Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában.MTVA/Gyûjtemény: Keleti Éva

Óriási fordulat Gálvölgyi János állapotában: így van most a nagybeteg színészlegenda

2023. május 24. 11:59

Hazaengedték a kórházból, már otthon lábadozik Gálvölgyi János. Az örömhírt Hernádi Judit osztotta meg színművészről az RTL Híradó kérdésére. 

Rendszeres kapcsolatot tart a Gálvölgyi-családdal Hernádi Judit színésznő, aki nemrég hívást kapott a két hete kórháza került Gálvölgyi Jánostól, melyben a színész arról tájékoztatta, hogy már otthon van – tudta meg Hernádi Judittól az RTL Híradó. A színésznő azt mondta, hogy a 74 éves színművész a hangja alapján jól volt, és érezhetően fel volt dobva.

A színész hétfőn üzent követőinek lányán, Gálvölgyi Dorkán keresztül. Ezt írta: „Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!”

Címlapkép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

NEKED AJÁNLJUK
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 3. szombat
Klotild
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?