4 °C Budapest
A magyar irodalom legvitatottabb kötete kerülhet a POKET Zsebkönyvek automatáiba

A magyar irodalom legvitatottabb kötete kerülhet a POKET Zsebkönyvek automatáiba

2022. december 14. 12:02

József Attila Szabad-ötletek jegyzéke lehet a POKET legújabb kötete. A Brancs - közösségi piactéren meghirdetett projektre folyamatosan várják a támogatók hozzájárulását, akik tetszőleges összeggel segíthetnek, hogy nyomdába kerülhessen a költő eredeti kézírásával, fakszimile kiadásban készülő kötet.

A Szabad-ötletek jegyzéke két ülésben olyan szabad asszociációs írásokat tartalmaz, amelyek segítségével bepillantást nyerhetünk József Attila legbelsőbb gondolataiba. A szövegek műfaja nehezen meghatározható, egyesek szerint olyan, mint egy napló, mások szerint szabadvers. Témája minden, ami a költőt a megírás pillanatában foglakoztatta: gondolatok lazán összefűzött folyama, kényszerképzetek, erotikus fantáziák, kirohanások, emléktöredékek. A támogatói csomagokban jegyet válthatnak az érdeklődők a POKET KARÁCSONY – ra is.

Exkluzív előadások a magyar alternatív- és popkultúra kedvenceitől, kötetbemutatók, inspiráló beszélgetések, művészet-inspirálta divat, kerámiaműhely és persze sok-sok könyv - többek között ilyen meglepetésekkel készül a POKET december 18-án, az Akvárium Klubban.

Nincs is jobb módja az ünnepekre hangolódásnak, mint könyvek, koncertek, színházi produkciók és izgalmas beszélgetések között tölteni egy kis időt a barátainkkal, családtagjainkkal. Ez a koncepciója a POKET Zsebkönyvek mostanra hagyománynak számító karácsonyi rendezvényének, melyet december 18-án vasárnap 13:30-23:45 között tartanak az Akvárium Klubban.

A látogatók színes programkínálat közül válogathatnak: a nagyhallban rendezett Csoóri-szalon Nagykoncerten fellép Agócs Márton, Balla Gergely, Henri Gonzo, Kollár-Klemencz László, a Margaret Island, Szabó Balázs, Szirtes Edina Mókus, Wunderlich József és Дeva is. Ezt követően pedig Hegedűs Bori és Tempfli Erik lemezbemutató koncertjén vehetnek részt az érdeklődők.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Mindeközben a kishallban exkluzív előadások kerülnek terítékre: a Nemes Nagy Ágnes életműve alapján készült Nem akarok című koncertszínházi előadást Hegedűs Bori, Juhász Anna, Tempfli Erik és Vecsei H. Miklós játsszák. Ezt követi a Csoóri Sándor életművét feldolgozó Párbeszéd, sötétben című produkció Vecsei H. Miklós, Hegedűs Bori, Mihalik Ábel, Ratkóczi Huba és Frimmel Jakab játékában.

Szabó T. Anna a nyár egyik slágermegjelenéséről, az általa fordított Frida Kahlo naplójáról mesél majd, Hermann Hesse Demian című kötetét pedig egy zenés produkció kíséretében mutatja be a Platon Karataev frontembere és Horváth Panna. Jelen lesz továbbá a művészet-inspirálta ruházati márka, a VATES csapata is, akik a POKET-tel való izgalmas együttműködésükről fognak mesélni. A közös kollekciójuk darabjai a helyszínen elérhetők lesznek, akárcsak a POKET különleges ajándékcsomagjai is, melyek tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek a művészetek kedvelőinek. A Facebook esemény ezen a linken elérhető, jegyvásárlásra pedig az Akvárium Klub oldalán van lehetőség.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/4. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így az 5. héten 360 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 1. szerda
Ignác
5. hét
Február 1.
A civilek napja
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?