33 °C Budapest
Kiderült: ebből él valójában a dúsgazdag Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde

Kiderült: ebből él valójában a dúsgazdag Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde

2022. május 1. 18:01

Kérdés felelek formában válaszolt a hozzájuk érkezett érdeklődőknek a Polgár-házaspár, saját Youtube-csatornájukon. A páros elmondta, miért éppen Floridába telepedtek le, de beszéltek arról is, miből élnek, hogy nem fogy el a pénzük.

Polgár Árpád a kérdésekre válaszolva azzal kezdte, voltaképpen szerencse is volt, hogy éppen Floridában találták meg az új otthonukat, régebben idejöttek vendégségbe, és annyira megtetszett nekik a hely, hogy utána lakást vettek itt. Nem sokkal később, felesége, Polgár Tünde elmondta, Magyarországon valóban morcosabb, feszültebbek az emberek, mint Floridában, de ők magyarok, és ezért szeretnek hazajárni. Férje hozzá is tette, hogy májustól augusztusig nagyon jó Magyarországon lenni, 5-6 hónapot itt, 5-6 hónapot amott vannak.

Polgár Árpád beszélt arról is, a szónak abban az értelmében nem nyugdíjasok, hogy Magyarországról nem kapnak nyugdíjat. A koruk sincs meg hozzá, illetve abból a pénzből, ahogy mondja, valószínűleg nem is tudnának megélni. „Úgy vagyunk nyugdíjasok, hogy ezelőtt 12-13 évvel azt mondtuk, hogy befejezzük a munkát, mert hiszen minőségi életet csak úgy lehet élni, ha nem vagy egy munkának, egy verklinek a része (…) és nem kell dolgozni folyamatosan, akkor is amikor nincs kedved” – mondta el a videóban Polgár Árpád, aki hozzátette, ennek az életnek az érdekében felszámolták a cégét. Ez persze nehéz volt neki, mert saját maga építette fel, de üzleteivel, ingatlan befektetéseiből, műtárgyak eladásaiból továbbra is van pénze, amiből meg tud élni.

Polgár Árpád beszámolt arról is, hogy nem jó a pénzt csak költeni, mert akkor bármennyi is van, elfogy. Szerinte szükség van úgynevezett „útánpótlás csapok” bevezetésére, hogy ne fogyjon el az ember pénze. Ezzel persze együtt jár az is, hogy a Polgár-házaspár szerint költeni is ésszel kell. „Addig nyújtózkodjon valaki, ameddig a takarója ér” – mondta Polgár Árpád, aki hozzátette, ő maga nem a hitel híve, de ha valakinek szüksége van rá, és jól átszámolja, és megéri neki, akkor miért ne.

Sokan irigykednek arra, ahogyan most élünk, de az előtte levő 40 évet nem szeretnék, amikor heti hét nap, 24 órából 20 órában dolgozott az Árpi, és én is sokszor…

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- emelte ki Polgár Tünde, amihez férje hozzá is tette, szerinte az a legjobb dolog, hogy amikor valaki ereje teljében van, akkor kell kihoznia magából a maximumot, akkor kell sokat dolgoznia, és megalapoznia a jövőjét.  

(Címlapkép - Polgárék hivatalos Facebook csatornája)

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 16. kedd
Valter
29. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm