27 °C Budapest
Erről nem mi döntünk: 1,2 millió háztartásban más lesz a gázszolgáltató

Erről nem mi döntünk: 1,2 millió háztartásban más lesz a gázszolgáltató

2016. május 17. 17:32

Hamarosan 1,2 millió magyar háztartásban más lesz a gázszolgáltató, a TIGÁZ ügyfeleit a FŐGÁZ veszi át.

A FŐGÁZ sikeresen lezárta az E.ON hatszázezer fogyasztójának átvételi folyamatát és a fűtési szezon végeztével megkezdte a felkészülést a következő téli időszakra. A társaság ezzel párhuzamosan folytatja a TIGÁZ fogyasztók átvételét előkészítő munkákat. A nemzeti közműszolgáltatás társaságai jelenleg már 2,2 millió lakossági fogyasztó ellátását biztosítják, míg év végére már a teljes hazai lakosság földgázszolgáltatását fogják szavatolni. A fogyasztók ilyen nagymértékű átvételére még nem volt példa hazánkban, ezért előfordulhatnak átmeneti fennakadások.

Az E.ON lakossági fogyasztói átvételi folyamatának sikeres befejezését követően a FŐGÁZ az ennek során szerzett tapasztalatokat felhasználva már a TIGÁZ Zrt. 1,2 millió lakossági fogyasztójának átvételére koncentrál. A folyamat az előre fizetős mérővel rendelkező fogyasztók átszerződésével már megkezdődött és így legkésőbb október 1-jétől a nemzeti közműszolgáltatási rendszerben működő társaságok látják majd el a teljes hazai lakosságot. Azon lakossági fogyasztóknak, akik kis és középvállalkozásokat vezetnek, a FŐGÁZ lehetőséget biztosít arra is, hogy cégük partnerének is a FŐGÁZ-t választva, egy szolgáltatónál, gyorsan, biztonságosan intézzék ügyeiket, az ebből adódó szinergiában rejlő lehetőséget egyre többen használják ki.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?