26 °C Budapest

Címke: nemzeti gázszolgáltató (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. szeptember 25. 08:34

Rezsicsökkentés: a számlák miatt jönnek a bírságok

A Tigázé kivételével az összes olyan hatósági eljárás befejeződött az utóbbi napokban, amely az áram- és gázszolgáltató társaságok számlájának formátumáról szólt.

Magyar Nemzet | 2013. szeptember 16. 09:04

124 milliárd forinttal tartozunk az energiaszolgáltatóknak

Az energiaszolgáltatóknak 124 milliárd forinttal tartoznak a háztartások a júniusi adatok szerint, a szolgáltatók csaknem 1,4 millió olyan fogyasztót tartanak nyílván, akiknek elmaradása van a távhő-, gáz- vagy villanyszámla befizetésében - írta a Magyar Nemzet.

Világgazdaság | 2013. május 3. 08:35

Mi ingyenes és miért kell fizetnünk a gázszolgáltatónknak?

Egy új rendelet meghatározta, hogy a földgáz rendszerüzemeltető, valamint az egyetemes gázszolgáltatók elosztó (vezetéki) társaságai mely tevékenységekért számíthatnak fel külön díjat ügyfeleiknek, és mit kell ingyen nyújtaniuk.

Pénzcentrum | 2013. január 31. 09:31

Hatástanulmány nélkül csökkentette a rezsit a kormány

Közigazgatási bírósághoz fordultak az energiaszolgáltatók a januári energiaárdöntés miatt. Fónagy János államtitkár ugyanakkor nem tagadta, hogy tavaly év végén nem volt idő a költségek, a világgazdasági hatások alapos elemzésére.

Pénzcentrum/MTI | 2011. augusztus 3. 18:02

Fontos! Eddig igényelheted a gázártámogatást

A nagycsaládosok szeptember 30-ig igényelhetik a következő évre, 2012-re a földgáz árkedvezményt - közölte a Magyar Államkincstár (MÁK).

Pénzcentrum | 2011. március 9. 09:06

Folytatódik a kálvária: túlszámláz az EMFESZ?

Számos lakossági bejelentés érkezett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz a gázszolgáltatási engedélyét elvesztő EMFESZ túl magasnak látszó végszámláinak kapcsán. A korábbi gázszolgáltató ügyvezetője szerint nem kapnak megfelelő óraadatokat az átvevő szolgáltatóktól - írja a Népszabadság.

Pénzcentrum | 2009. február 10. 10:30

Szolgáltatások, melyek minőségével nagyon elégedetlenek a fogyasztók!

Energia, bankok és tömegközlekedés (vasút, busz és villamos) - három olyan szolgáltatási terület, ami a mindennapi életben igazán fontos az emberek számára. Mégis ezek okozzák a fogyasztóknak a legnagyobb problémát, tudható meg az Európai Bizottság által közzétett új EU-jelentésből.

Pénzcentrum | 2008. május 23. 08:26

Állami céget akarsz venni? Jön az eddigi legnagyobb árverés!

2008. június 3-án 11:00 órai kezdettel nyilvános árverésére kerül sor a Hadtörténeti Intézet és Múzeumban (1014 Budapest I. Kapisztrán tér 2-4.), ahol a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kisebbségi társasági részesedések ad el. A magyarországi privatizáció történetében először kerül sor ilyen nagy számban állami tulajdonú társasági részesedések árverés útján történő értékesítésére. A legalacsonyabb kikiáltási ár 1000,- Forint, legmagasabb kikiáltási ár 136 millió Forint.

Pénzcentrum | 2005. augusztus 31. 11:43

Mobil kereskedelem: elég a szóból?

A mobil kereskedelem sok tekintetben különbözik a klasszikus értelembe vett e-business üzletektől. A mobília ma még elsősorban közvetítő szerepet játszik a bankok és szolgáltatók közötti forgalomban, és viszonylag kevés a SIM kártyával fizethető áruféleség. Az alábbi írás a nyomtatott Számítástechnikában jelent meg. Mindennek ellenére a piacelemzők nem kételkednek abban, hogy az

Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem