21 °C Budapest

2011-es gáz- és távhőtámogatás: így igényelheted

2011. január 11. 10:09

Nyomtatvány letöltése 2011. január elsejétől új támogatási formaként bevezetésre került a nagycsaládos háztartások részére biztosított földgáz árkedvezmény, amelyet azon háztartásban élő személyek vehetnek igénybe, amelyek három- vagy több gyermek után részesülnek családi pótlékban (nevelési ellátásban vagy iskoláztatási támogatásban).


Az igénylőlapokat a Magyar Államkincstár 2011. január 15-ig - postai úton - juttatja el az érintett nagycsaládos fogyasztókhoz, akik a kérelmet a 2011. február 28-ig nyújthatják be a Magyar Államkincstár területileg illetékes megyei igazgatóságaihoz.

 

Letöltésért kattints a nyomtatványra!


A kedvezmény megállapításáról a Magyar Államkincstár 2011. március 31-ig fogja értesíteni a jogosultakat, akiknek a támogatás 2011. január 1-jétől visszamenőlegesen jár.

Útmutató a nagycsaládos kedvezményre vonatkozó igénylőlap kitöltéséhez

A földgáz piaci egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódóan - a 20 m3/h gázmérővel rendelkező felhasználók esetén - a fogyasztó nagycsaládos kedvezményt vehet igénybe.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?