19 °C Budapest

Szex az albérletért: már nem csak az egyetemisták vállalják!

Pénzcentrum
2008. augusztus 20. 09:00

Nagy botrányt kavart az a néhány hónapja Franciaországban megjelent könyv, melyben egy egyetemista lány bevallja: prostituálódott, csak hogy ki tudja fizetni albérletét. Magazinunk arra volt kíváncsi, mi a helyzet Magyarországon. A válasz megdöbbentő: itthon nem csak az egyetemisták esetében fordul elő, hogy természetben fizetnek az albérletért (Forrás: ingatlanmagazin.com).

Albérletet keresek, minden megoldás érdekel

Egy 19 éves francia egyetemista lány órái után telefonos kisasszonyként dolgozott, azonban sem az ő, sem a fizikai munkát végző szülei keresete nem volt elég arra, hogy az albérletét kifizesse. A kollégiumba viszont nem vették fel, hiszen szülei munkaviszonyban álltak. A lány végül szexuális szolgáltatásokat kényszerült nyújtani annak érdekében, hogy fedél legyen a feje fölött. Drága tanulmányaim - Mes chéres etudes címmel megjelent könyvében azonban nemcsak saját helyzetére kívánta felhívni a figyelmet; a lakásválsággal küzdő Franciaországban ugyanis a becslések szerint csaknem 40.000 egyetemista él abból, hogy alkalmi prostituáltként dolgozik. A botránykönyv óta egy újabb kiadvány is megjelent, melyben már számos lány vall arról, mit is kell nyújtani a hónapos szobáért. A jelenség, bár leginkább Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban tapasztalható, természetesen nem nyugat-európai sajátosság; az interneten rövid keresgélés után számos olyan hirdetést találunk, melyben magyar férfiak és nők az albérletért cserébe szexuális szolgáltatásokat kínálnak.

Tovább a teljes cikkre...

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 30. szombat
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM