Árvíz: A Biztosítók felkészültek

Pénzcentrum
2006. április 3. 16:18

A Dunán levonuló árhullám okozta esetleges károk felmérésére felkészült a Generali. A keddre várható tetőzés remélhetőleg nem fogja meghaladni a 2002-es szintet és ugyanúgy az akkori kárnagyságot sem. Akkor 150 db bejelentés érkezett és mintegy 80 millió forint volt a kár.

"Tapasztalataink szerint egy árvízveszélyes időszakban a károsultaknak nem a biztosítási ügyük intézése a legfontosabb, hanem az értékeik mentése, a kárelhárítás. Ugyanakkor ennek megvalósításához nagy szükségük van a gyors anyagi segítségre, ezért a Generali biztosítási- és kárrendezési gyakorlatát úgy alakította ki, hogy a károsultak azonnal hozzákezdhessenek a legszükségesebb kárenyhítési feladatok elvégzéséhez.
Kárszakértőinket felkészítettük a várhatóan többszörösére növekedő igénybejelentések azonnali kezelésére. Nem feltétlenül várjuk meg a bejelentéseket sem, hanem a veszélyeztetett terület biztosításait tartalmazó lista alapján - amint lehet - személyesen keressük fel ügyfeleinket. A természeti csapás által legerőteljesebben érintett területeken megkezdjük a kárfelméréseket, és ahol ezt a helyzet lehetővé teszi, a kárkifizetéseket is. Valamennyi, arra jogosult károsult részére 50-100 ezer forintig terjedő kárelőleget fizetünk." - nyilatkozta Papp-Váry Borbála kommunikációs vezető.
A Duna menti települések mellett a tiszai területen és a Kőrösök térségben számol a biztosító növekvő számú kárigénnyel, ezért szükség esetén megerősített kárszakértői létszámmal, meghosszabbított munkarendben végezi a kárszemléket.
A Generali folyamatosan fogadja a kárbejelentéseket a személyes ügyfélszolgálati pontjain, a kék számon hívható call centerén, az Interneten, valamint a Europe Assistance Mestervonal ügyeletén keresztül.
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm