Budapesten nyitott új központot a gyógyszermulti: 350 melóst keresnek

Budapesten nyitott új központot a gyógyszermulti: 350 melóst keresnek

2019. október 2. 20:00

A több mint 100 országban jelen levő francia gyógyszeripari cégcsoport új, nemzetközi üzleti szolgáltató központot hoz létre Budapesten, jelentette be Magyar Levente Miniszterhelyettes és Soóki-Tóth Balázs a Sanofi magyarországi üzleti központjának vezetője. A 350 új munkahelyet teremtő szervezeti egység a Sanofi európai és észak-amerikai leányvállalatait támogatja majd Budapestről. 

Hét nyelven szolgálja ki Európa és Észak-Amerika leányvállalatait a Sanofi Budapesten ma átadott nemzetközi üzleti szolgáltatások központja (Sanofi Business Services Budapest Center). Az új üzleti egység 100 munkavállalóval kezdi meg működését, akik a könyvelés, HR és pénzügy területén fognak dolgozni, ám a tervek szerint a munkavállalói létszám 2022-ig összesen több mint 350-re fog emelkedni.  A gyógyszeripari világvállalat már jelenleg is négy telephellyel van jelen Magyarországon, ahol több mint 2000 embert foglalkoztat. Az új munkatársak - akiknek a toborzása már jelenleg is zajlik - elsősorban a munkavállalói és pénzügyi szolgáltatások területén dolgoznak majd.

A Sanofi legújabb beruházása is bizonyítja, hogy Magyarországot, ezen belül is Budapestet szívesen választják befektetéseik helyszínéül a legnagyobb, és leginnovatívabb nemzetközi nagyvállalatok. Ez elismerése a hazai, pezsgő gazdasági környezetnek, a kiválóan képzett magyar munkaerőnek, és magának a fővárosnak is, amely megfelelő infrastruktúrát biztosít az üzleti tevékenységekhez

- hangsúlyozta Magyar Levente a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese a Sanofi budapesti nemzetközi üzleti szolgáltatások központja ünnepélyes átadásán. A miniszterhelyettes hozzátette: bízik abban, hogy Budapest a Sanofi vállalatcsoport kiemelt bázisa lesz a jövőben.

A Sanofi számára kiemelten fontos a munkavállalói elégedettség és annak megtartása. Az új szolgáltató központ létrehozása során ezért hangsúlyos szempont volt, hogy egy olyan fiatalos hangulatú, modern, emberközpontú munkakörnyezet valósuljon meg ami elősegíti a mindennapi együttműködést egy sokszínű, nemzetközi csapatban.  A központnak helyet adó irodaház is ennek megfelelően lett kiválasztva a XIII. kerület újonnan épülő üzleti negyedében.

Nagy megtiszteltetés és egyben nagy felelősség, hogy a 100 országban jelenlévő Sanofi úgy döntött, Magyarországon hozza létre új nemzetközi üzleti szolgáltatások központját. Ez komoly elismerése a magyar csapat szakmai tudásának és tevékenységének, egészen kivételes, hogy egy nemzetközi nagyvállalat három gyártó- és egy regionális logisztikai központ mellett egy stratégiai jelentőségű, globális szervezeti egységet is egy országon belül működtet

- fogalmazott Soóki-Tóth Balázs, a Sanofi magyarországi üzleti központjának vezetője.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A vállalat tervei között szerepel az új üzleti szolgáltatóközpont tevékenységének kiterjesztése további üzletágakra és régiókra, valódi kompetenciaközpontként működve, ahol a munkakörnyezet, az üzleti és kereskedelmi tevékenység, az üzleti adatkezelés továbbfejlesztésén, valamit a folyamatoptimalizáción dolgoznak majd a szakemberek - ugyancsak globális szinten.

A Sanofi hosszútávon elkötelezett magyarországi befektetései mellett, ahol az újpesti központ 110 éves hagyományai biztosítanak szilárd alapokat a fejlődéshez. Soóki-Tóth Balázs szerint a további fejlesztéseket elősegíti, hogy Magyarországon a gazdaság bővül, a mindenkori kormányok befektetésbarát gazdaságpolitikát folytatnak, a magyar munkaerő pedig kimagaslóan képzett. A budapesti üzleti szolgáltató központ az egyike lesz a cégcsoport két ilyen jellegű létesítményének.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.09.30 19:54
Albert Einstein az oxfordi egyetemen záródolgozatot készült íratni fizika szakos hallgatóival. Tanár...
perfekt  |  2022.09.28 10:30
A devizaáttérés esetei a következők lehetnek: forintról devizára való áttérés, devizáról forintra...
hrdoktor  |  2022.09.26 06:55
Ellentét, feszültség, kommunikációs zavar minden csoportban, így a munkahelyi közösségekben is előfo...
hrbonbon  |  2022.09.23 11:40
      Simonyi Judit ügyvezető igazgató A Spencer Stuart kutatásának eredményét mutatta be a Harv...
vezetoi-coaching  |  2022.09.20 13:11
Ez a post két közvetlenül egymás után született közvetlen Linkedin post összeforrasztása, a nagyon g...
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 2. vasárnap
Petra
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?