33 °C Budapest

Címke: medvepiac (13 cikk)

Pénzcentrum | 2013. április 15. 13:32

Zuhan az arany ára: most érdemes vásárolni?

Szinte megállíthatatlanul zuhan az arany árfolyama, a tavalyi csúcsokhoz képest már több mint 20 százalékkal kerültek lejjebb a jegyzések, ez pedig definíció szerint azt jelenti, hogy beköszöntött a medvepiac az aranyban. A további ármozgásokat illetően megoszlanak a vélemények, több elismert befektető és nagy elemzőház is további zuhanást jelez előre, vannak azonban olyanok is, akik remek vételi lehetőséget látnak az elmúlt hetek esésében. Az árfolyam technikai szempontból fontos szinte esett vissza, vagyis a következő napokban akár valamelyest emelkedhet az árfolyam, hosszabb idősíkon nézve azonban nem túl biztató a kép.

Pénzcentrum | 2010. április 4. 08:32

Íme a legjobb locsolóversek: Oszkóról, OTP-ről, hitelről, tőzsdéről

Egy ével ezelőtt arra buzdítottuk olvasóinkat, küldjenek a gazdasági válsággal, hiteleikkel, pénzügyi helyzetükkel kapcsolatos locsolóverseket. A fűzfapoéták rímeit -melyek gyakran az aktuálpolitikai mondanivalót sem nélkülözik- most leporoltuk, aktualizáltuk, így segítve a Pénzcentrum olvasóit millió-millió piros tojáshoz.

Pénzcentrum | 2009. április 13. 18:00

Locsolóversek a válságról: eredményhirdetés!

Reméljük kellemesen telt a hosszú hétvége. Ugye jó volt a napsütés, a sonka, a hímes tojás és az émelyítő kölniszag árnyékában egy kicsit elfeledkezni a mindennapi gondokról-bajokról? Ezért nem is tettük eddig közzé az Önök által beküldött válság-locsolóvers bokrétát: nem akartunk ugyanis ezen a szép napon ismét vészmadárkodni.