1 °C Budapest

Címke: könnyű pénzszerzés (18 cikk)

Pénzcentrum | 2019. április 5. 05:49

Tömegével lépnek le fiatal magyarok az USA-ba: nem csak a lóvé miatt

Feltehetően rengetegen ábrándoznak róla, hogy egyszer kiutaznak az Egyesült Államokba, és eltöltenek ott pár hónapot. Az is biztos, hogy sokan nem is sejtik, ez mennyire egyszerű. Magyarországon több munkaközvetítő is tevékenykedik, akik évente ezrével viszik ki a dolgozókat az USA-ba - igaz, jellemzően a fiatalabb korosztályból. Felkerestünk egy ilyen munkaközvetítőt, hogy megtudjuk, hogy is működik a program, és megszólaltattunk korábbi résztvevőket is. Kiderült, hogy bár anyagilag nem biztos, hogy megéri, az élmény és a külföldi munkatapasztalat miatt mégis kihagyhatatlannak tűnik.

Magyar Nemzet | 2014. március 14. 09:00

Veszélyben a devizahitelesek: áljogvédők utaznak rájuk

Egyre több kókler ügyvéd és áljogvédő szervezet tűnik fel a közösségi oldalakon, akik valós segítségnyújtás helyett csak könnyű pénzszerzési lehetőséget látnak a bajba jutott devizahitelesekben.

Pénzcentrum | 2011. június 5. 19:02

Orbán nem tudja, mennyit ér a minimálbér. Repül az adóhurok

Orbán Viktor nem tudja, mennyi marad azoknak, akik csak minimálbért tudnak hazavinni. De nem csak ebből, az állami nyugdíjból is éhen halhatunk. Frankhitelesek sem tudják, jól járnak-e a mentőcsomaggal? Ez történt a héten. A Pénzcentrum.hu heti elemzéseiben a kkv-szektor pénzügyi problémáira próbált megoldást találni.

Pénzcentrum | 2011. június 1. 04:44

Ők a bankok kedvenc ügyfelei

Nem könnyű mostanság hitelhez jutni egy kisméretű vállalkozásnak Magyarországon. Pénzszerzési esélyeinket azonban nagyban javíthatjuk, ha tudjuk hogyan tárgyaljunk a bankokkal. Egy átláthatóan működő, jól gazdálkodó, pontos jövőképpel rendelkező cég jó ügyfél bármelyik bank számára, így a pénzintézeteknél kedvező feltételeket harcolhat ki magának. Csak arra kell figyelnünk, hogy a hitel felvételekor kiharcolt kedvezményeket más termékeknél (például folyószámla vezetés) ne vegye vissza tőlünk a bank.

Pénzcentrum | 2008. november 11. 05:55

Átmeneti pénzzavar? Nem csak a bankok segíthetnek...

Az elmúlt néhány hónapban másról sem lehetett hallani, mint szigorodó hitelfelvételi lehetőségekről, emelkedő kamatokról, különböző hiteltermékek piacról történő kivonásáról. Az USA-ban és Nyugat-Európában már a hitelkártyákat is jóval szigorúbban kezelik a bankok, amit csak tetéz a munkanélküliség megfigyelhető emelkedése. De milyen forrásszerzési megoldás marad ilyenkor?

Pénzcentrum | 2007. szeptember 13. 13:00

Elszálltak a lakásárak, a jegybank szerint gond lehet...

Az Európai Unióhoz újonnan csatlakozott Romániában és Bulgáriában az ingatlanárak szárnyalása az elmúlt három esztendőben meghaladta a 30 százalékot, míg a szomszédos közép-európai államok ingatlanpiacai ennél visszafogottabb, 6-8 százalékos átlagos, éves növekedési ütemet mutattak, derül ki az EKB szeptember havi jelentéséből.

Pénzcentrum | 2007. július 13. 16:00

36 milliárdos veszteség egyetlen év alatt - akikre nem hat a figyelmeztetés...

Manapság már sem a moziban, sem pedig egy jogtiszta DVD lejátszásakor nem menekülhet meg a legális terméket vásárló fogyasztó attól a figyelemfelhívó reklámfilmtől, mely arról tájékoztatja a nézőt, hogy a jogvédett tartalom letöltése, másolása és továbbértékesítése is illegális tevékenység, mely akár több évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

Pénzcentrum | 2007. április 19. 05:55

Megbélyegzett hozamok - Kerüld el a csalódást!

Virtuális hasábjainkon Olvasóink már több alternatív befektetési formával is megismerkedhettek, melyek közül néhányan, mint a numizmatikai befektetés nagyobb haszonnal kecsegtetett, míg a többiek inkább a hobbi befektetések kategóriájába sorolhatóak. A következőkben a bélyegbefektetést tekintjük át, hogy választ kaphassunk vajon ezen formát melyik kategóriába helyezhetjük el.

Pénzcentrum | 2007. február 19. 10:00

Újabb határidőt szabott az APEH

Könnyű és gyors pénzszerzési lehetőséget iktatott be az adóeljárási törvénybe a jogalkotó tavaly ősszel, amikor lehetővé tette, hogy február 15-étől a pénzkezelési szabályzat elmulasztása miatt is bírságolhasson az adóhatóság.

Pénzcentrum | 2007. február 13. 06:50

Magas fizetés néhány kattintásért? - ilyen tényleg csak a mesében van!

Szeretnél sok pénzt keresni néhány kattintással a világhálón? Nem lehetetlen, érkezik a válasz számtalan Internetes oldalról, amelyek mesés jövedelmet ígérnek, ehhez elvileg nem kell mást tenned mint megnézned néhány hirdetést. Persze mindez túl szép, hogy igaz legyen, és sok esetben az elvégzett "munka" ellenében semmit sem kapsz.

Pénzcentrum | 2006. december 15. 13:00

Kényszermunka vagy könnyű pénzszerzés - mindenki másért csinálja...

Könnyű pénzszerzési lehetőség vagy a "nincs más kényszerűségéből" végzett munka? Mindkét kifejezés jól jellemezheti a multi-level marketing rendszerekhez való csatlakozásra motiváló élethelyzeteket. De vajon a hirdetésben olvasható reklámszövegekhez leírásához hasonlóan valódi megélhetést nyújtanak ezek a rendszerek és mennyit kell áldoznod azért, hogy beinduljon az üzlet?

Pénzcentrum | 2006. december 14. 14:00

Pénzszerzés percek alatt - Kereskedés a gyakorlatban

Az előző részekben megismerkedtünkaz opciók elméleti hátterével. Ebben a részben leginkább az opciós kereskedés gyakorlatára térek ki, amiket érdemes figyelembe venni.