30 °C Budapest

Címke: képviselői irodaház (9 cikk)

Pénzcentrum | 2013. május 12. 10:53

Mire figyeljenek az üzemeltetők, épülettulajdonosok?

A Portfolio.hu által immár negyedik alkalommal megrendezendő Ingatlankezelés és Energiahatékonyság Konferencia az üzemeltetők, property menedzserek, vagyonkezelők, ingatlanos szakemberek első számú szakmai fórumává vált. Minden amit üzemeltetésről, adózásról, energiaköltségekről, bérlőkezelésről tudni kell.

Pénzcentrum | 2011. május 12. 11:53

Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac?

Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt? Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac? Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés? A Portfolio.hu 2011. május 19-én konferenciát szervez az ingatlan-üzemeltetés legégetőbb, legaktuálisabb kérdéseiről.

Pénzcentrum | 2010. január 1. 09:00

Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt?

A Portfolio.hu által második alkalommal megrendezendő Ingatlankezelés és Energiahatékonyság Konferencia az ingatlanszektor elmúlt időszakban bekövetkezett jelentős változásaira kíván reagálni. A válság óta eltelt időszakban egyre inkább előtérbe kerültek az üzemeltetési, ingatlankezelési szolgáltatások, üzletágak.

Pénzcentrum | 2008. július 8. 12:15

Property Forum fejlesztői túra: bemutatkozott a holnap Budapestje!

A Property Forum fejlesztői túra célja, hogy a Budapest lakossága számára elérhetővé és láthatóvá tegye Budapest új beruházásait és jövőképét. Az Urbitális Majális keretén belül összesen 7 túrát indított a REevolutio Programiroda, amelyeken összesen közel 200 érdeklődő töltötte meg az erre a célra rendelt BKV-buszokat. A rendhagyó kirándulások célpontjai Budapest kiemelt fejlesztési területei voltak. Minden túra egy jeles szakértő vagy a kerületi főépítész idegenvezetésével folyt.

Pénzcentrum | 2008. május 26. 12:00

Ha nincs elég pénzed, nyiss virtuális irodát!

Az induló vállalkozások életében fontos kérdés a telephely megválasztása és az iroda kialakítása. Sokan nem tudnak dönteni a vásárlás, a lízing és a bérlet között, de egy rossz döntés súlyos milliókba kerülhet. Másfél évtizeddel ezelőtt a sorra alakuló vállalkozásoknak köszönhetően bombaüzletnek számított az irodabútorok, valamint a működéshez szükséges kellékek behozatala és forgalmazása. Az irodapiacra specializálódott vállalkozások mára új lehetőségekkel rukkoltak elő, melyek segítségével a vállalkozásunk mentesülhet az iroda fenntartásával járó költségek nagy részétől. Az anyagi megtakarítás mellett az igazgatással járó nehézségeket is leveszik a vállunkról, gondoskodnak arról, hogy amikor szükségünk van rá, akkor irodánk felszerelten és készen várjon minket.

Pénzcentrum | 2006. november 6. 11:00

Hol lesz az új kormányzati negyed?

Holnapután teszi meg javaslatát a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) az új kormányzati negyed helyszínére. A szeptemberben kiírt pályázatra összesen 27 javaslat érkezett, a pesti helyszínek a belváros közelsége miatt előnyben részesülhetnek.

Pénzcentrum | 2006. október 4. 09:30

Tüntetés céljából, tér kiadó!

Több mint fél hónapja kezdődött Kossuth téri tüntetések ellenére egyre több szervezet gondolja úgy, hogy mégis megtartja kormányellenes demonstrációját. A parlament előtti tér leginkább kezd egy forgószínpadra hasonlítani, ahol a lelkes tüntetők "hada" folyamatosan váltják egymást.