14 °C Budapest

Címke: jászai gellért (15 cikk)

Pénzcentrum | 2012. szeptember 7. 15:56

Figyelem! Ezért zárják le vasárnap fél Budapestet

Szeptember 9-én, vasárnap tartják a BSI 27. NIKE Budapest Nemzetközi Félmaratont és a Ligetkör futóversenyt. A sportesemények idején a Városliget környékén és a belvárosban is lezárásokra kell számítani, valamint több tömegközlekedési járat útvonala is módosul.

Pénzcentrum | 2012. június 22. 17:52

Itt lesznek a BKV kikötői: a teljes lista

Új, menetrend szerinti hajójáratok indulnak július 1-jén Budapesten a Haller utcától az újpesti Árpád útig, illetve a Kopaszi-gáttól a Római-partig. Budapest Főváros Önkormányzata, a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV Zrt. a budapesti folyamszakaszon összesen kilenc kikötőt alakított ki európai uniós forrásból. A fejlesztés célja, hogy a Duna kihasználásával új és korszerű közösségi közlekedési alternatívát biztosítson a fővárosban élők számára.

Pénzcentrum | 2010. június 6. 11:02

Horvátország vagy Balaton? A válasz megérkezett

Komoly kérdőjelek mutatkoznak az idei balatoni turisztikai szezon sikerességét illetően. A forint továbbra is kellően gyenge, az időjárás viszont minden optimista várakozásnak keresztbe tehet idén a magyar tengernél. Az előjelek egyelőre jók, a statisztikák kedvezően alakultak az év első negyedében, mivel a balatoni régióban óvatosan növekvő forgalmat, és stagnáló bevételeket regisztráltak. Egy adriai nyaralás pedig idén is drágábbnak ígérkezik egy balatonihoz képest.