Címke: gyurcsány ferenc (21 cikk)

Magyar Hírlap | 2013. május 2. 09:32

"Tízezreket mentene meg a mobilgát a Rómain"

"Több tízezer ember értékeinek védelméről van szó, így nem véletlen, hogy Demszky Gábor húsz éven át ígérgette az árvízvédelmi művet, majd később Gyurcsány Ferenc is tipródott a téma körül, hangzatos ígéreteket tett, amikor jött az árvíz."

Pénzcentrum | 2011. december 10. 08:02

Ennyit keresne jövőre Lázár János

Havonta bruttó 1,3 millió forintot keresnének jövő szeptembertől a frakcióvezetők az országgyűlési képviselők javadalmazásáról szóló törvényjavaslat szerint, amelyet Lázár János, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője terjesztett be a parlament elé. További 10 fideszes frakcióvezető-helyettes kaphatna biztosan több mint 990 ezer forintot, míg a többi képviselőcsoportból összesen 8 helyettes vezető keresne ennyit. A képviselők fizetése havonta 745 ezer forint körül alakulna. Kormánypárti képviselők azonban még ezt is keveslik, további bizottsági pótlékokat, több benzinpénzt követelnek.

Pénzcentrum | 2011. május 6. 15:15

100 milliárdtól fosztotta meg a kormányt az Alkotmánybíróság

Adószakértői becslés szerint 100 milliárd forint titkos bevételtől fosztotta meg a költségvetést az Alkotmánybíróság a különadóról szóló törvény megsemmisítésével. A törvényben betervezett 1 milliárd forint bevétel már be is folyt elenyésző számú, 481 magánszemélytől.

Pénzcentrum | 2010. november 12. 05:25

A legbefolyásosabb magyarok: itt a lista!

A Forbes amerikai magazin idén is összeállította a 6,8 milliárd lakosságú Föld legbefolyásosabb 68 emberének listáját. A világ legbefolyásosabb embere eszerint Hu Csin-tao kínai elnök lett, aki letaszította a trónról az Egyesült Államok elnökét, Barack Obamat. De vajon ki lehet a legbefolyásosabb Magyarországon? A Pénzcentrum.hu listájából kiderül!

Pénzcentrum | 2010. október 28. 15:02

Dzsudzsák napi egymilliója is eltörpül az ő fizetésük mellett

A Forbes amerikai magazin idén is összeállította a legjobban kereső 30 év alatti sztárok rangsorát. Az első az amerikai énekesnő Beyonce lett. A fiatal sztárok összesen 573,5 millió dollárt (114,7 milliárd forintot) zsebeltek be a 2010. június elsejét megelőző tizenkét hónapban. A toplistára felkerültek sportolók, énekesek és színészek is.

Pénzcentrum | 2010. szeptember 27. 08:32

Leállítja az APEH a vagyonosodási vizsgálatokat

Ezentúl nem indít kampányszerűen vagyonvizsgálatokat az adóhatóság - értesült a Napi Gazdaság. A lap szerint várhatóan az APEH az évi 10 ezres szintről visszatér a néhány százra. A Gyurcsány-kormány favorizálta vizsgálatokat sok kritika érte, az adóhatóság módszerei nem voltak népszerűek, a revizorok pedig sokszor árnyékra vetődtek.

Pénzcentrum | 2010. július 28. 04:32

Kiderült: itt nyaralnak a magyar politikusok

Politikusaink szakítottak az egzotikus nyaralóhelyekkel, többségük idén itthon piheni ki a választások és a parlamenti munka fáradalmait. A Magyar Turizmus Zrt. adatai szerint a Balaton idén a legnépszerűbb desztináció a magyar utazók körében.

Pénzcentrum | 2010. július 23. 09:17

Tripla forgalom a valutaváltóknál

Örülhetnek a valutaváltók az elmúlt napokban tapasztalt euróárfolyam ingadozásnak: két-háromszorosára is megnőtt a forgalmuk.