Gyomorforgató Tesco-pékség: megdöbbentő képek

2010. augusztus 31. 05:22

Lekváros buktákat és kakaós csigákat "kóstolt" sok-sok bogár, valószínűleg muslica a soproni Tesco áruházban - írja a kisalfold.hu.

A képek augusztus 29-én, vasárnap este fél 11 körül készültek a soproni hipermarketben.

 

Fotó: kisalfold.hu


A hatályos Magyar Élelmiszerkönyv az alábbiakban szabályozza a sütőipari termékek tárolását, szállítását:

"A sütőipari termékeket úgy kell tárolni, hogy eredeti tulajdonságait (alak, állomány, külső stb.) megtartsa. A termékek tárolása akkor megfelelő, ha azt száraz, jól szellőztethető, tiszta, szagtalan, állati kártevőktől mentes helyiségben polcokra, tárolókocsikra, konténerekre vagy rekeszekbe helyezve végzik.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Fotó: kisalfold.hu


A termékeket oly módon kell szállítani, hogy a szállítás következtében alakja ne torzuljon, szennyeződés ne érhesse és bélzetének szerkezetében elváltozás, különösen szakadás ne fordulhasson elő."

A Tescóban vásárolt Gyurcsány Ferenc! Milyen tejet választ a volt miniszterelnök? Kattints!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
EZT OLVASTAD MÁR?