18 °C Budapest

Gyomorforgató Tesco-pékség: megdöbbentő képek

2010. augusztus 31. 05:22

Lekváros buktákat és kakaós csigákat "kóstolt" sok-sok bogár, valószínűleg muslica a soproni Tesco áruházban - írja a kisalfold.hu.

A képek augusztus 29-én, vasárnap este fél 11 körül készültek a soproni hipermarketben.

 

Fotó: kisalfold.hu


A hatályos Magyar Élelmiszerkönyv az alábbiakban szabályozza a sütőipari termékek tárolását, szállítását:

"A sütőipari termékeket úgy kell tárolni, hogy eredeti tulajdonságait (alak, állomány, külső stb.) megtartsa. A termékek tárolása akkor megfelelő, ha azt száraz, jól szellőztethető, tiszta, szagtalan, állati kártevőktől mentes helyiségben polcokra, tárolókocsikra, konténerekre vagy rekeszekbe helyezve végzik.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Fotó: kisalfold.hu


A termékeket oly módon kell szállítani, hogy a szállítás következtében alakja ne torzuljon, szennyeződés ne érhesse és bélzetének szerkezetében elváltozás, különösen szakadás ne fordulhasson elő."

A Tescóban vásárolt Gyurcsány Ferenc! Milyen tejet választ a volt miniszterelnök? Kattints!

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30