29 °C Budapest

Címke: gerillamarketing (6 cikk)

Pénzcentrum | 2012. január 14. 13:06

Itt a legújabb magyar márka! Már most sikeres

Tavaly májusban indította útjára Fejér megye közgyűlése a Fejér Termék Programot. Rövid idő alatt nagyon sikeres lett. Az azóta négy alkalommal megrendezett Megyekorzón és legutóbb a székesfehérvári adventi vásáron is beigazolódott, hogy a térség kézművesei, termelői piacképes, kapós holmikat, finom élelmiszereket készítenek. A megye lakossága pedig egyre inkább megismeri és megkedveli a "Fejér termék" márkát.

Pénzcentrum | 2010. január 21. 18:32

A Hegyalja Fesztivált is ajánlják

"Élmény veled" szlogennel január 20-án hivatalosan is elindította a Magyar Turizmus Zrt. a Fesztiválok évét.

Pénzcentrum | 2009. április 14. 05:40

Így kereshetsz pénzt a testeddel: munka nélkül, legálisan

Olyan megoldásokat mutatunk, amelyekkel szinte bárki kereshet egy kis mellékest, csak a teste kell hozzá. Természetesen nem illegális dolgokról van szó, és nem is kaphatunk érte milliókat -sokkal inkább ötletet adunk azoknak, akiknek minden forint számít.

Pénzcentrum | 2006. március 2. 12:00

Internetes pártháború - táncolj Feri!

Nemrég történt egy kisebb affér netügyileg, állítólag fiatal demokarata hackerek törtek fel MSZP-s honlapot. Megvan a magyar politikatörténet első internetes botránya. A még mindig gyér magyarországi internetfelhasználás mellett azért kezd gyökeret ereszteni a netpolitizálás. A miniszterelnök úr hideg téli estéken már blogozik is. De hadilábon állnak-e a pártok saját házuk táján? Berakták-e az