Így tuti megeszi a gyerek a tízórait: csokival se kell tömni hozzá
Nem kell feltétlenül órákat a konyhában tölteni, hogy feldobjuk az iskolába készített harapnivalókat.
Nem kell feltétlenül órákat a konyhában tölteni, hogy feldobjuk az iskolába készített harapnivalókat.
Magyarország világviszonylatban is nagy tésztaleves-fogyasztónak számít: évente 40 millió tésztalevest fogyasztunk el, ezzel benne vagyunk a TOP50-ben.
Az omakase, ami japánul annyit tesz: "rád bízom", eredetileg a sushi-éttermekben jellemző élmény.
Az útmutatások olyan gyakran változnak, hogy nehéz meghatározni, mi az aktuális konszenzus.
A Time Out Market Budapest hivatalosan is bejelentette, hogy várhatóan mikor nyitja meg kapuit a Blaha Lujza téri Corvin Palace-ban.
A közelgő konklávén a Domus Sanctae Marthae apácái egyszerű, Lazio és Abruzzo régióra jellemző ételeket készítenek majd.
A grillezés kiváló lehetőség arra, hogy több zöldséget és gyümölcsöt építsünk be étrendünkbe.
Táplálkozási szakértők elárulják, mit esznek és isznak lefekvés előtt - néhány meglepő szokást is megosztanak.
A téli hónapokban különösen fontos a vitaminpótlás, hiszen ilyenkor nehezebb friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz jutni, főleg, ha megfizethető áron akarjuk beszerezni őket.
Az egészséges életmód melletti elköteleződés az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom, de az evészavarok szakértője szerint nem mindegy, hogyan fogunk bele.
A karácsonyi időszak közeledtével sokan aggódnak a túlzott evés és az esetleges súlygyarapodás miatt.
A nyári melegben fontos, hogy hidratáltak maradjunk, így ne feledkezzünk meg a hűsítő italok bekészítéséről sem.
Az állatok intenzív szűrő szervezetek, sokféle szennyezőt kiszűrnek a vízből, például vírusokat, baktériumokat, nehézfémeket és egyéb toxikus anyagokat.
A sikeres életmódváltáshoz ne csak azt figyeljük, mit eszünk és mennyit, hanem ismerjük meg a saját viszonyunkat az evéshez, megszabaduljunk a rossz táplálkozási szokásainktól.
A bácskai rizses hús egyike azoknak a pofonegyszerű magyaros egytálaknak, amiket szó szerint bárki könnyen elkészíthet, hisz semmilyen különleges hozzávalóra nincs szükségünk hozzá.
Van étel, amelyben a méreganyag ezerkétszázszor halálosabb a ciánnál, egyetlen tűhegyni adag is elég belőle.
Nyáron a hőségben sokkal könnyebben megromlanak az ételek, a baktériumok is gyorsabban szaporodnak.
A főtt kukorica elkészítésével sokan gondban vannak: meddig kell főzni, hogy ne maradjon kemény?
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) arra kéri a lakosságot, hogy sehol, semmivel ne etessék a vízimadarakat.
Magyarország is nagy tésztaleves-fogyasztónak számít világviszonylatban, a magunk 40 millió adag levesével évek óta benne vagyunk a TOP50-ben.