25 °C Budapest

Címke: elszámolható üzemanyag (7 cikk)

Pénzcentrum | 2009. július 17. 05:30

Tíz tipp, hogy meggyőzd a főnököd: otthonról jobb dolgozni

Meleg van, messze a munkahely, levegőtlen az iroda, sokkal jobb lenne az otthoni fotelből dolgozni. Csak persze a főnök nem engedi. Felesleges lenne arra hivatkozni, hogy otthon jobb a kedved és ettől kreatívabb vagy - ez őt úgysem érdekli. De adunk néhány tippet, hogyan bírhatod mégis rá, hogy belemenjen az otthoni munkába.

Pénzcentrum | 2008. április 23. 13:09

Bérre menő konstrukciók - autó és költséghatékonyság

Pénzügyi stratégiával rendelkező vállalkozások már tudják, hogy autóbérléssel vagy flottabérlettel lényegesen hatékonyabbak és versenyképesebbek tudnak lenni, mintha vásárlásba fektetik pénzüket. Amit kevesen tudnak, hogy az autójukat nem mindennap használó magánszemélyeknek is jobban megéri a bérlet.

Pénzcentrum | 2007. november 8. 05:40

Német rendszám az autódra és milliók maradnak a zsebedben

Manapság nem nehéz autót venni - akár magánszemélyként, akár cégként próbálkozunk -, mint a statisztikák is remekül mutatják, szinte ingyen elvihetők (0-10% önerő) és a havi törlesztő részletek is megfizethetők (120 hónapos futamidő). A modellek közül is kedvünkre válogathatunk. Az egyik legfontosabb kérdésnél viszont sokan elbizonytalanodnak: milyen finanszírozási formát válasszak?

Pénzcentrum | 2005. december 30. 06:20

Változások 2006-ban - Mire érdemes figyelni ?

Majdnem minden adónemben lesznek kisebb-nagyobb változások jövőre. Egyebek mellett csökken az áfa, bevezetik a luxusadót, mérséklik az szja-kulcsot és -sávját, emelkedik a jövedéki és a regisztrációs adó.

Pénzcentrum | 2004. március 3. 12:03

2003: két millió látogató az adóhivatal internetes honlapján

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) internetes honlapja - www.apeh.hu - évről-évre több látogatót regisztrál, 2003-ban már több mint 2 millió érdeklődő kereste föl. Az ügyfelek száma dinamikusan nő, ezt bizonyítja, hogy 2004. február 29-éig 1.050.000-en látogatták a honlapot - tette közzé az adóhivatal. A www.apeh.hu APEH portál az információk valóságos tárháza. A látogatók