Samara, Russia - July 2, 2021: Shell gas station in sunny day. Shell V-power fuel station. Royal Dutch Shell is an Anglo-Dutch multinational oil and gas company

Tankolási korlátozást vezet be a Shell: ennyi üzemanyagot adnak ki maximum egy vevőnek a kutakon

2022. március 10. 11:39

Legfeljebb 25 ezer forint értékben lehet tankolni a Shell magyarországi, kisnyomású kútoszlopokkal felszerelt töltőállomásain.

2022. március 10-től a Shell Hungary Zrt. 106 töltőállomásának kisnyomású kútoszlopain tranzakciónként maximum bruttó 25 ezer forintért lehet vásárolni bármely típusú üzemanyagot. Továbbra is érvényben marad a február 22-én bejelentett tranzakciónkénti 100 literes limit a nemzetközi tranzitútvonalak mellett fekvő 12 állomáson.

A többi, nagynyomású kútoszloppal felszerelt állomáson korlátozás nélkül tölthetik fel járműveiket a vásárlók - közölte a cég.

Szerda este a hazai üzemanyag-ellátás kapcsán megszólalt Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója is. Mint elmondta, Magyarországon van elég benzin, tehát az ellátással nincs probléma, sokkal inkább logisztikai gondok miatt fordulhat elő az, hogy egy-egy kútnál kifogynak az üzemanyagból. A vezető szerint a hatósági ár miatt sok kamionos, aki egyébként nem magyar, is Magyarországon tankolja meg a járművét, ezért gyorsan kifogynak a kutak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?