12 °C Budapest

Meglepő akció: Skodákat osztogat a magyar bank

2017. április 4. 18:01

Meglepő akcióval csábít minket bankváltásra a CIB, most akár egy autót is nyerhetünk, ha helyesen válaszolunk a pénzintézet által feltett kérdésére. De vajon hol van a trükk, tényleg megéri bankot váltani ezért? A kérdéseket a Pénzcentrum kalkulátorának segítségével válaszoljuk meg.

Meglepő akcióval jött ki a CIB, aki most nyit bankszámlát náluk, az Skoda Citigo autót nyerhet. Ehhez egy számot kell megtippelni, azt kell kitalálni, hogy az akciós időszak alatt (március 31-től május 31-ig) hány, 1979-ben született személy adja le a tippjét az akció keretei között. Aki a legjobb megoldást adja, az nyeri az autót, ha egyezés van, akkor az nyer, aki korábban adta le a tippet. További feltétel, hogy 2017 február 1-je után nem lehet élő CIB-es bankszámlánk.

Hol a trükk?

A CIB Eco számlacsomagja egyébként közel ingyen használható termék, így aki most keres számlacsomagot, annak nem rossz ötlet ezt választania.

Persze a bankválasztás az egyéni preferenciáktól is függ, így sokan eleve más számlacsomaggal járhatnak jól. Ahhoz, hogy a számunkra leginkább megfelelő terméket tudjuk kiválasztani érdemes online kalkulációt végezni, amit a Pénzcentrum bankszámla-kalkulátorával is megtehetsz.

Itt egyébként átlagos jövedelem és használat mellett is a CIB termékét találjuk az élen, az első évben ingyen lehet használni, és a második évben is csupán a bankkártya díját számítják fel. Ez egyébként 2900 forint, és a feltételek között mindössze havi 85 ezer forint jóváírásra van ehhez szükség. Előkelő helyen vannak egyébként a Sberbank és az OTP számlacsomagjai is, de a teljes kalkulációt érdemes elvégezni a kalkulátorunkban.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem