2020. október 28. szerda Simon, Szimonetta

Te is vettél ilyen terméket a Sparban, Lidlben? Azonnal vidd vissza!


Két terméket is visszahívnak az élelmiszerboltok. A Spar a sajátmárkás citromfű teáját vonja ki a forgalomból, míg a Lidl szalmonellával fertőzött fűszerkeverékre hívja fel a figyelmet.

A SPAR weboldalán hívja fel a figyelmet, hogy kivonja a forgalomból a következő termékét:

L46113 tételazonosítóval rendelkező SPAR citromfűlevél tea 20x1g

A tea nem felelt meg a minőségellenőrzési teszten, ezért az áruház kivonja azt a forgalomból, és egyben vissza is hívja a terméket. Az áruházba történő visszavitel során a SPAR kifizeti a termék vételárát.

A Lidl weboldalán tájékoztatja a vásárlókat, hogy a

20grammos Mikado fűszerkeverékét szalmonellafrtőzés miatt visszahívja,

a vételárat pedig kifizeti a vásárlóknak. A fertőzés a bolt tesztje szerint kizárólag a 12.03.2020-as minőségmegőrzési idejű és L803101-es tételszámú Mikado fűszerkeveréket illeti.

A tájékoztatóban felhívják a figyelmet, hogy a termék hőkezelés után nem okoz szalmonellás megbetegedést.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó