15 °C Budapest

Címke: minőségellenőrzés (20 cikk)

Gosztola Judit | 2019. április 2. 11:05

Nincs melós: nyugdíjasokkal töltené fel gyárát a magyar gyógyszeróriás

Nagyot fordult a világ az elmúlt 15 évben: míg a 2000-es évek legelején halmokban álltak az önéletrajzok a HR-esek asztalán, addig ma mindent be kell vetniük annak érdekében, hogy megtalálják a megfelelő számú dolgozót. Váradi Judit, a Teva Gyógyszergyár Zrt. HR vezetője osztotta meg tapasztalatait a Pénzcentrummal. Szerinte jó megoldás lehet a nyugdíjasok visszafoglalkoztatása: a hölgyek például 40 év munkaviszony után tudnak elmenni nyugdíjba, de igazából még fiatalok és óriási szaktudásuk van, ami rendkívül hasznos a cég számára. Interjú.

Napi.hu | 2014. március 31. 08:30

Ez a legújabb átverés: gagyit sóznak a magyarokra

A forgalomban lévő építőanyagok legalább fele gagyi, rossz minőségű, az adott célra alkalmatlan termék, a kiszűrésük azonban a minősítési előírások szigorodása óta sem megoldott, az érdemi ellenőrzés költségét senki nem vállalja. A javulást az sem segíti, hogy a vásárlók mindenben a legolcsóbbat keresik, az állami beruházások beszállítói pedig a legvégsőkig leengedik az árat a megrendelés érdekében.

Pénzcentrum | 2012. január 25. 14:06

Nagy ásványvízbotrány: a SPAR szerint is minden rendben volt

A független laboratóriumi vizsgálatok eredménye alapján az S-Budget ásványvíz minősége kifogástalan, fogyasztása biztonságos, a cég a terméket újra forgalmazza - tájékoztatta lapunkat a SPAR Magyarország.