27 °C Budapest

A Hatoslottó nyerőszámai a 30. héten

2011. július 31. 16:25

Kihúzták a Hatoslottó 30. heti nyerőszámait. Mivel ezen a héten nem volt telitalálatos szelvény, így a következő játékhéten az elvihető főnyeremény 255 millió forint lesz.

A Hatoslottó nyerőszámai, emelkedő számsorrendben a következők:
5, 7, 20, 24, 27, 36

Nyeremények:

Ezen a héten nem volt telitalálat.
Az öt találatos szelvényekre egyenként 34 670;
a négy találatos szelvényekre egyenként 6 315;
míg a három találatos szelvényekre egyenként 1 310 forintot fizetnek.

Jokerszám: 757532

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Ezen a héten egy telitalálatos szelvény volt a Jokeren. A szerencsés nyertes közel 53 millió forinttal lett gazdagabb. Jövő héten a várható főnyeremény 12 millió forint lesz.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?