28 °C Budapest

A Hatoslottó nyerőszámai a 30. héten

2011. július 31. 16:25

Kihúzták a Hatoslottó 30. heti nyerőszámait. Mivel ezen a héten nem volt telitalálatos szelvény, így a következő játékhéten az elvihető főnyeremény 255 millió forint lesz.

A Hatoslottó nyerőszámai, emelkedő számsorrendben a következők:
5, 7, 20, 24, 27, 36

Nyeremények:

Ezen a héten nem volt telitalálat.
Az öt találatos szelvényekre egyenként 34 670;
a négy találatos szelvényekre egyenként 6 315;
míg a három találatos szelvényekre egyenként 1 310 forintot fizetnek.

Jokerszám: 757532

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Ezen a héten egy telitalálatos szelvény volt a Jokeren. A szerencsés nyertes közel 53 millió forinttal lett gazdagabb. Jövő héten a várható főnyeremény 12 millió forint lesz.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?