Továbbra sincs ötös a lottón - Íme, az e heti nyerőszámok

2010. június 26. 20:09

Egy újabb hét halmozódás után ma sem született telitalálatos az ötöslottón. A jövő héten a várható főnyeremény 3,16 milliárd forint lesz.

A ma esti ötöslottó-sorsoláson sem született öttalálatos szelvény, így nem talált gazdára az ezen a héten megnyerhető 3 milliárd forintos főnyeremény, és a már 28 héten át tartó halmozódás a jövő héten is folytatódhat.

A sorsolási bizottság ezen a héten is mindent rendben talált a sorsolás lebonyolításával kapcsolatban. A lottóhúzások tisztaságát biztosító szigorú feltételekről a következő cikkünkben olvashatsz: Manipulálható a lottósorsolás?

Az ötöslottó 2010. 25. játékheti nyerőszámai emelkedő számsorrendben:
11, 18, 26, 67, 83.

A következő héten várható főnyeremény: 3.163 millió forint, mely minden idők második legnagyobb magyarországi lottófőnyereménye lehet. A többmilliárdos összeg azonban még így, 29 hét halmozódás után is jócskán alatta marad majd a 2003-ban elvitt 5,092 milliárd forintos rekordnyereménynek. Az eddigi öt legnagyobb összegű magyarországi lottónyeremény a jobboldali táblázatban olvasható.

Ezen a héten viszonylag sok, összesen 76 darab négytalálatos szelvény született. A négyesek nyereménye ezért - a héten megjátszott viszonylag nagyszámú szelvény ellenére - csupán 1.182.320 forint.

A most kisorsolt számoknak köszönhetően összesen 6169 darab háromtalálatos született, melyek nyereménye darabonként 15.425 forint. Kéttalálatosból több mint 167 ezer volt. A kettesek nyereménye ezen a héten 1130 forint.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az e heti nyertes Joker szám: 442228.

A Jokeren összesen három telitalálatos volt ezen a héten, nyereményük darabonként 11.586.875 forint.

Tekintsd meg további lottóval kapcsolatos írásainkat! Kattints az alábbi linkekre:

Bakiparádé! Könnyfakasztó lottósorsolások (videóval)

Megdöbbentő! Évezredeket kell dolgozni a rekordnyereményért

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?