11 °C Budapest

Továbbra sincs ötös a lottón - Íme, az e heti nyerőszámok

2010. június 26. 20:09

Egy újabb hét halmozódás után ma sem született telitalálatos az ötöslottón. A jövő héten a várható főnyeremény 3,16 milliárd forint lesz.

A ma esti ötöslottó-sorsoláson sem született öttalálatos szelvény, így nem talált gazdára az ezen a héten megnyerhető 3 milliárd forintos főnyeremény, és a már 28 héten át tartó halmozódás a jövő héten is folytatódhat.

A sorsolási bizottság ezen a héten is mindent rendben talált a sorsolás lebonyolításával kapcsolatban. A lottóhúzások tisztaságát biztosító szigorú feltételekről a következő cikkünkben olvashatsz: Manipulálható a lottósorsolás?

Az ötöslottó 2010. 25. játékheti nyerőszámai emelkedő számsorrendben:
11, 18, 26, 67, 83.

A következő héten várható főnyeremény: 3.163 millió forint, mely minden idők második legnagyobb magyarországi lottófőnyereménye lehet. A többmilliárdos összeg azonban még így, 29 hét halmozódás után is jócskán alatta marad majd a 2003-ban elvitt 5,092 milliárd forintos rekordnyereménynek. Az eddigi öt legnagyobb összegű magyarországi lottónyeremény a jobboldali táblázatban olvasható.

Ezen a héten viszonylag sok, összesen 76 darab négytalálatos szelvény született. A négyesek nyereménye ezért - a héten megjátszott viszonylag nagyszámú szelvény ellenére - csupán 1.182.320 forint.

A most kisorsolt számoknak köszönhetően összesen 6169 darab háromtalálatos született, melyek nyereménye darabonként 15.425 forint. Kéttalálatosból több mint 167 ezer volt. A kettesek nyereménye ezen a héten 1130 forint.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az e heti nyertes Joker szám: 442228.

A Jokeren összesen három telitalálatos volt ezen a héten, nyereményük darabonként 11.586.875 forint.

Tekintsd meg további lottóval kapcsolatos írásainkat! Kattints az alábbi linkekre:

Bakiparádé! Könnyfakasztó lottósorsolások (videóval)

Megdöbbentő! Évezredeket kell dolgozni a rekordnyereményért

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?