10 °C Budapest

Pikáns fotók! Az RTL sztárjainak éjszakai kalandja az IKEA-ban

2010. április 7. 04:22

Az "Éjszaka az IKEA-ban" játék keretében március 19-én hat-hat szerencsés IKEA rajongó pár töltött el egy felejthetetlen éjszakát az IKEA két magyarországi áruházában. Az éjszaka eseményei a "Hálószoba, ahol igazán jól érzed magad" téma körül forogtak, az IKEA pedig mindenről gondoskodott, amire a résztvevőknek az éjszaka során szüksége lehetett.

Február 26. és március 8. között 1800 magyar pár jelentkezett az áruházlánc akciójára: azt a 12 szerencsés párt, akik eltölthettek egy éjszakát az áruházban, az IKEA zsűrije választotta ki.

Bővebben az akcióról: Szenzációs IKEA-kampány: éjszakázz az áruházban!


Fotó: ikea.hu


A két áruházban a svéd vacsora után a műsorvezető szerepét betöltő stand-up comedy művész (Szupkay Viktor és Felméri Péter) gondoskodott a szórakoztatásukról néhány vidám hálószobai történettel. A párok ezután kincsvadászat, ágyazóverseny és pizsama-bemutató során mutathatták meg hálószobai képességeiket.

 

Fotó: ikea.hu

A lefekvéshez készülődő résztvevők az esti mese után felkészülhettek az éj legfontosabb részére: az IKEA hálószobák alapos kipróbálására. Másnap a párok ágyba kapták a reggelit.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

Fotó: ikea.hu

Az "Éjszaka az IKEA-ban" programmal -mely több országban is megrendezésre került- a svéd lakberendezési áruházlánc jelenleg is futó matrac-és hálószobabútor akcióját népszerűsítette.

 

Fotó: ikea.hu

NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?