A szégyentelenül gazdagok álomkarácsonya - galéria

2009. december 16. 15:02

Vannak, akik minden fillért félretesznek a család karácsonyára, és vannak, akiknél az ajándékozás nem ismer határokat. A hipergazdagok világában bizony könnyen röpködnek a milliók, az exkluzív meglepetések nem ismernek határokat.

Karácsonyi luxus, extrém kivitelben


Az iPhone 3GS Supreme 22 karátos aranybevonatával és 200 darabos gyémánt-díszítésével közel 600 millió forintba kerül.

 

A 2010 JAGUAR XJL SUPER- CHARGED limitált szériás luxus-sportautó masszázsülései, fűthető kormánykereke és hangvezérlésű légkondicionáló rendszere csak hab a tortán. Ára alig 20 millió forint.

 

Helikopteres utazás az Északi Sarkra, pezsgőzés bolygónk legészakibb pontján...fejenként 6,5 millió forint (ebben már a pezsgő ára is benne foglaltatik).

 

A MISSION ONE elektromos motorkerékpárból eddig mindössze 10 darab készült. Végsebessége a 241 km/órát is eléri, ára 14 millió forint.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

A CLIVE CHRISTIAN No.1 parfümöt a világ legdrágábbjaként tartják számon. Egy gyémánttal díszített 30 ml-es üveg ára eléri a 840 ezer forintot.

 

GINZA TANAKA gyémántokkal kirakott platina retikülje minden nő álma. A táskácska platinából készült, és több mint 2 ezer gyémánt díszíti. Ára 310 millió forint.

 

Fotók: thesun.co.uk

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 2. szombat
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem