25 °C Budapest

Sztrájk lefújva! Dolgoznak a MALÉV pilóták karácsonykor

Pénzcentrum
2009. december 17. 16:03

A Malév és a HUNALPA a ma délutáni sztrájktárgyaláson megállapodott abban, hogy a Malév pilóták nem lépnek sztrájkba az idei évben, vagyis a közeledő ünnepek nyugalmát - és a menetrendszerinti közlekedést - nem veszélyeztetik.

A pilóta szakszervezet ugyanakkor továbbra is fenntartja bérkövetelését, melynek mértékére vonatkozóan ajánlatot vár a munkáltatótól. Martin Gauss vezérigazgató a tárgyaláson egyértelművé tette, hogy a Malév nem ad béremelést, s ezen álláspontját a légitársaság menedzsmentje a végsőkig fenntartja.

A tegnapi napon: Sztrájk! Karácsonykor megbénulhat a MALÉV!

A Malév vezetése a bérkövetelést továbbra is irreálisnak tartja, hiszen a magyar nemzeti légitársaság és az egész magyar gazdaság kritikus időszakot él át, és nagyon komoly nehézségekkel küszködik.

A Malév vezetése természetesen tovább folytatja az egyeztető tárgyalásokat a szakszervezet képviselőivel és igyekszik meggyőzni a pilótákat követelésük irreális voltáról.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 15. hétfő
Anasztázia, Tas
16. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem