17 °C Budapest

Üzleti tarifák: már a mobilinternet is kedvezményes

Pénzcentrum
2009. március 19. 09:45

Sok cég még mindig "lakossági" díjcsomagokkal telefonál, pedig már a legkisebb vállalkozások is igénybe vehetik a hazai mobilszolgáltatók üzleti tarifáit. Az üzleti díjcsomagok havidíja lebeszélhető, és számos extra- kedvezményt is érvényesíthetnek a vállalkozások.

A speciálisan kis- és közepes vállalkozásoknak kialakított díjcsomagot mindhárom hazai mobilcég kínálatában megtalálhatjuk, mégis nagy azon cégek aránya, akik az évek óta jól megszokott "lakossági" tarifát használják, s így végső soron drágábban telefonálnak.

Pedig az üzleti előfizetéseknek számos előnye van: néhány tarifacsomag akár már egy SIM kártyával is igénybe vehető, általában másodperc alapon számláznak a mobilcégek, a havidíj egésze - bizonyos esetekben a fele vagy akár a kétszerese is - lebeszélhető.

Ha egy vállalkozás legalább három-öt SIM kártyát is használ, üzleti ügyfélként további költségcsökkentő lehetőségeket használhat ki, mint például a cégen belüli hívások díjmentessége. Hasonló megtakarítást tesz lehetővé a partnercég opció, amely szintén havidíjért azt nyújtja, hogy a legfontosabb üzleti partnereket kedvezményes percdíjjal lehet hívni.

Az ilyen előfizetésekhez minden szolgáltató kínál kedvezményes árú mobilinternet-csomagokat is: arra az esetre, ha a munkatársnak az irodán kívül akadna nem telefonos intéznivalója.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az alkalmazottak számára az is fontos béren kívüli juttatás, hogy kedvezményesebb percdíjakkal telefonálhatnak, mint ha magán-előfizetésük lenne. A mobilcégek - gondolva az emiatt esetleg keletkező adófizetési kötelezettségre, lehetővé teszik azt is, hogy egy speciális felületen keresztül a munkavállalók szétválogathassák a céges és magánhívásaikat, valamint költési limitet határozzanak meg az alkalmazottaknak.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30