17 °C Budapest

Újabb nevekkel rukkolt elő az EFOTT: ez nagyot fog szólni!

2020. június 24. 18:30

A szervezők bejelentették, hogy az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five! A 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója idén a Velencei-tó északi partján, a VVSI Evezőspályánál 2020. augusztus 26-30. között várja a bulizni vágyókat.

A retró fiúbanda igazi csemegének ígérkezik a hazai fesztiválos felhozatalban. Az 1990-es évek legnagyobb nemzetközi sztárjai egyértelműen az akkori fiú- és lányformációk voltak, a Five ’97-ben csatlakozott ezek sorához. Azonnal robbantottak, amely nem is csoda, hiszen nem mással, mint Simon Cowellel paktáltak le, akinek többek között az utóbbi idők legsikeresebb tehetségkutatóit (The X Factor, America’s Got Talent, American Idol) is köszönhetjük. Legmenőbb slágereik az Everybody Get Up, a When the Lights Go Out és a Keep on Movin’, amelyek közül az elsőt eddig közel 25 milliószor tekintették meg a legismertebb videómegosztón, utóbbi pedig több mint 50 millió lejátszásnál jár a Spotify-on. A csapat többször abbahagyta már a zenélést - ezzel összetörve számos női szívet -, azonban az alapfelállásból hárman (Ritchie Neville, Scott Robinson és Sean Conlon) újra nyakukba vették a világot, aminek köszönhetően 2020. augusztus 28. péntek éjszaka a magyar szíveket is újra megdobogtathatják.

És nem ők lesznek az egyetlenek, akik visszarepítik majd az efottozókat az időben! A legnagyobb bulik sokszor a retró nagykedvencek koncertjein alakulnak ki, ezért a szervezők a 2020-as EFOTT színpadjaira várják Zoltán Erikát, Betty Love-ot, Krisz Rudit, a Groovehouset, a Kozmixot, a Happy Ganget, az UFO-t, és újra az ország kortalan kedvenceit, Korda Györgyöt és Balázs Klárit is!

Az örökzöld slágereket (amelyek újra fénykorukat élik a fiatalok köreiben) a koncertek mellett a hazai lemezlovasok is megpörgetik majd, hiszen a pöttyös labdákkal operáló Dévényi Tibi bácsi és a mindig teltházas Necc Party is hatalmas show-val készül az EFOTT színpadára!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem