20 °C Budapest

Leállt a Magyar Telekom rendszere: se mobil, se internet országszerte

Pénzcentrum
2014. március 10. 21:20

A Magyar Telekom ügyfelei a mobil szolgáltatásban, IPTV és internet szolgáltatásban nyolc óra óta országosan problémát tapasztalhatnak, a szolgáltatások bizonytalanul működnek - közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya hétfőn este.

A cég hangsúlyozza, hogy a hiba kivizsgálása és javítása folyamatban van, addig ügyfelei megértését és türelmét kéri.

Legutóbb február végén voltak hasonló fennakadások az ország több pontján a Magyar Telekom szolgáltatásaiban.

Ahogy arról a Pénzcentrum.hu beszámolt, március elején pedig a Magyar Telekom tömeges SMS szolgáltatásában jelentkező műszaki hiba miatt nem lehetett belépni bő egy napon keresztül a Magyar Államkincstár online felületére (Webkincstár), illetve számos pénzintézet netbankjánál is hasonló problémával találkozhattak az ügyfelek.

A távközlési cég Facebook-oldalán több száz ügyfél panaszkodik a szolgáltatás leállására, az ország több pontjáról jelzik a hibát.

A fennálló hibával kapcsolatban kerestük a Magyar Telekom sajtóosztályát; egyelőre azonban megkeresésünkre nem érkezett válasz (bár az is elképzelhető, hogy a műszaki hiba a kommunikációs osztály munkáját is megnehezíti).

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Telekom egyébként korábban arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy március 10. és március 12. között hálózat korszerűsítést végez Keszthely, Pécs, Törökszentmiklós, Bélapátfalva, Kőszeg, Tata, Mikófalva Felsőtárkány, Debrecen, Jánossomorja, Győr, Kópháza, Fertődoboz, Sopron, Sátoraljaújhely, Miskolc és Gyenesdiás településen. A munkák napközben 09.00-17.00 óra között történnek, amelynek következtében analóg és digitális telefonszolgáltatásunk, internet és IPTV szolgáltatásuk 30 perces szünetelése várható.

 

NEKED AJÁNLJUK
Így módosul a Vodafone üzleteinek nyitvatartása

A nemrég kihirdetett kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei április 7-től teljes nyitvatartási időben, a korlátozások előtti tevékenységi körrel és szolgáltatásokkal működnek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?