4 °C Budapest
Microphone on the stage

Tovább bonyolódik L.L. Juniorék válása: vajon mi lesz a hatalmas vagyon sorsa?

2022. december 19. 17:47

Bonyolult válási procedúra elé néz L.L. Junior és felesége. A rapper idén augusztusban jelentette be, hogy válófélben vannak Körtvélyessy Kingával - a Blikk most a részletekről is írt.

A pár kapcsolata évek óta viharos volt, többször szakítottak, ám mindig visszataláltak egymáshoz. Kislányuk, Lili 2020 szeptemberében jött világra, és ekkor úgy tűnt, már semmi és senki nem választhatja szét őket - írja a bulvárlap.

Látszólag idilli körülmények között éltek, Lili érkezésére pedig fészket raktak: a rapper Törökbálinton vásárolt egy többszintes, minden igényt kielégítő luxusotthont, amit a saját elképzeléseik szerint újított fel. A boldogság azonban nem tartott sokáig, Junior már tavaly nyáron meghirdette az ingatlant 280 millió forintért, felesége, Kinga pedig albérletbe költözött a kislányukkal. Több békülési kísérlet után – amikor Kinga egy időre visszaköltözött a házba – végül idén áprilisban ismét meghirdették a luxusotthont, ezúttal 335 millió forintért.

A lap úgy tudja, Kinga jelenleg albérletben él a lányával, míg Junior maradt a családi fészekben. Sőt, a rapperre azóta a szerelem is rátalált: új párjával, Dárdai Blankával idén nyár végén vállalták fel a kapcsolatukat.

Az viszont mindenképpen különös, hogy Kinga költözött el a házból, jóllehet, az hivatalosan az ő tulajdona. A Blikk által lekért tulajdoni lapon jól látszik, hogy Junior felesége 2020 januárja óta 1/1 részben birtokolja az ingatlant, amit 65 milliós hitel terhel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/4. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így az 5. héten 360 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 1. szerda
Ignác
5. hét
Február 1.
A civilek napja
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?